Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam wieczornie
tak szalejecie z postami ze w zyciu nie nadrobie z braku czasu.
Wczoraj umowilam sie na wizyte,dopiero na 5 grudnia
z jednaj strony dobrze bo zobacze wiecej ale z drugiej az tyle dni stresu czy wszystko jest na swoim miejscu.
Zrobilam mezowi szlaban na sex, bo po zobaczylam sluz z rozowymi niteczkami, mam nadzieje ze to przez mocno ukrwione narzady. Choc dzis w pracy troche sie nadzwigalam i sytuacja sie powtorzyla.
Nie wiem czy juz wariuje z obawy czy jednak jest to sluszne zamiartwianie sie.
Ada, ja mam nadzieje ze jest dobrze przy krwawieniach tylko ze ja już raz poronilam wiec inna sprawa . Rownież powiedziałam mężowi ze myszka dla niego nie istnieje ... uważaj na siebie
tylko wlasnie na szczescie nie jest to w sumie ani krwawienie ani palmienie, tylko takie blado rozowe niteczki,wiec poki co trzymam sie opcji ze to po stosunku
Ja mojemu powiedzialam ze nie przyjmuje ,,wniosku,, na baraszkowanie az do odwolania :-)
Miejmy nadzieje ze wszystko bedzie ok z naszymi wszystkimi fasoleczkami, ba........ musi byc dobrze! ;-)