kopacz
Mummy :)
nie wiem czy potepicie czy nie...ale moja mama mnie chyba zabije jak sie dowie ze jestem z nim w ciazy...nienawidzi go...a nie jestesmy ze soba od 3 miesiecy...teraz tez razem nie bedziemy
wiec jestem chyba tu jedyna samotna mama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kopacz, no to obie mamy wizyte we wtorek :-) ale patrząc na twój suwaczek ty juz zobaczysz serduszko. trzymam kciuki!
kopacz witaj, też jestem nauczycielką, czego uczysz?
najpierw planowałam iść od razu na L4, żeby nie łapać chorób od dzieciaków w szkole ale jestem pod koniec stażu na mianowanego (staż kończy mi się pod koniec roku szkolnego) ale nie będę podchodzić do egzaminu bo wtedy będę już na samej końcówce ciąży w dodatku ostatnio zostałam uświadomiona, że owszem staż można przedłużyć ale max o 1,5 roku, w przeciwnym razie cały staż mi przepada :-( szkoda mi tych 3 lat więc wychodzi na to, że muszę jeszcze kilka miesięcy chodzić do pracy![]()
u mnie nadal brak jakichkolwiek mdłości, do wizyty jeszcze ciut ponad tydzień a ja już zaczynam się schizować czy wszystko jest ok, aż znów dziś test zrobiłam![]()
druga krecha mocniejsza od testowej i pokazała się już zanim mocz doszedł do końca paska czyli hormonu jest full.
ale dobrze wiedzieć, że nie jestem sama z tymi obawami, że mam za mało objawów![]()