ja to za przeproszeniem sram po nogach :-( wszystko kazdy maly bol itd jest zmartwieniem..nie wiem jak ja wytrzymam do tego wtorku na usgmasakra
![]()
Nic sie nie martw! To jest moja pierwsza ciąża i tez wszystko jest dla mnie nowe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja to za przeproszeniem sram po nogach :-( wszystko kazdy maly bol itd jest zmartwieniem..nie wiem jak ja wytrzymam do tego wtorku na usgmasakra
![]()
Nic sie nie martw! To jest moja pierwsza ciąża i tez wszystko jest dla mnie nowepozatym pierwsza wizyta w poniedziałek , także wciąż wszystko jest dla mnie wielka niewiadomą! Ale pomimo to cieszę sie bardzo i czekam z niecierpliwością na kolejne oznaki ciąży
wiem wiem.... Będe jeszcze błagać o brak objawów
![]()
wiesz chodzi o to ze jak niektore z nas tutaj juz raz poronilam..i teraz sie tego boje![]()
kopacz spokojnie, bo nie pomagasz sobie tylko wrecz przeciwnie a przeciez okruszek odczuwa twoj stres.
Wiem co czujesz,ale postaraj sie nie myslec o najgorszym tylko w ta druga strone.
Jeszcze kilka dni temu panikowalam tak jak ty,ale uswiadomilam sobie ze to nic nie da, a wrecz przeciwnie.
Teraz kazdego dnia wmawiam sobie ze bedzie dobrze,bo co ma byc to bedzie i niestety nie zalezy to od nas,
ale lepiej jest powtarzac sobie ze bedzie dobrze niz ze bedzie zle,
Glowa do gory,postaraj sie nie stresowac dla swojego malenstwa