Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DZIEKUJE.uwazam, ze niepotrzebnie piszesz do i o dorocie takie rzeczy. Ani to Twoja sprawa ani nasza. Nawet jesli, jak piszesz, poznamy i my dorotę, po co przyszywasz jej juz teraz latke? Bardzo nie w porządku zachowanie. CZytam ,co piszesz i mam wrazenie, że czujesz sie od doroty lepsza... Odpusc juz.
)
Wlasnie ja tez tak czytalam i tego tez sie trzeba trzyymac i miec nadzieje ze z wiekszym NT tez dzieci rodza sie zdrowe .Julia, czytalam o wielu prxypadkach, kiedy dzzieci z nt 4 czy nawet 6mm rodzily sie zdrowe :-)
Jestem, żeby powiedzieć, że jest lepiej, buscopan pomógł, przestało mnie kłuć, ale ginowi na pewno o tym wspomnę, bo mam złe doświadczenia z takim bólem. Idę śniadanie robić.
Wczoraj troche smutno mi sie zrobilo, bo kolezanka powiedziala mi, ze do 9 miesiaca ciazy pracowala, a ja sie nad soba rozczulampo 1 nigdy nie bylam w ciazy i nie wiem co jest normalne a co nie a po 2 faktycznie zle sie czuje i czas w pracy byl dla mnie okropny. Nie mialam jak zwymiotowac, mialam problemy z koncentracja, bolal mnie brzuch i bylo mi slabo, a poza tym latwo lapie infekcje :/
Jakbym miala wyludzac zwolnienie to bym sobie wyludzila niebedac w ciazy i wyjechala gdzies na urlop, a nie bedac w ciazy, wymiotujac do 14 tygodnia :/

Powiedziałam jej coś w stylu, że ma ze mną posiedzieć i mi pokazać. A ona, że ma dużo zajęć i nie ma czasu, no i poszła. Już nie usłyszała mojego "lekarzem chciało się być, ale pomagać to już nie"
Na szczęście wybłagałam żeby mnie wcześniej puścili do domu i przynajmniej beznadziejnych komentarzy nie musiałam słuchać.
ale to jedyny dzien kiedy moge pospac..moj odsypia nocke a ja zaraz jade na zakypy bo dzis na kolacji mojego rodzice