Witajcie
blueberry dobrze Cię znowu widzieć.
Kum to trzymam za Ciebie kciuki jutro

Powiem Ci że moim znajomym szefostwo normalnie przedłużało umowę po wieściach o ciąży, ale muszę zaznaczyć iż dziewczyny pracowały wtedy do 7 m-ca i to minimum. Czasami mężowie się złościli, bo tu ledwie zipały a do pracy szły.
Dziewczyny z problemami jedzeniowymi trzymam za Was kciuki. Ja jadłam wczoraj pizze i o dziwo nie męczyło mnie po niej. Bardziej się męczę po nabiale.
Co do odpieluchowywania dziewczyny mają rację. Wytrwałość, cierpliwość. Dobry środek do odkażania i podkładki na stałe na całe łóżko.
Mojemu kupiłam majtole z ulubioną wówczas postacią- bobem budowniczym i on za wszelką cenę nie chciał osikać swojego boba i bardziej się pilnował. A że miał ich 10 na 20 par to tym bardziej mu zależało. Też często go pytałam czy chce siku, szczególnie jak się kręcił...Na pewno wysadzasz po spaniu i po jedzeniu..
Dziewczynki źle się czujące trzyamm za Was kciuki. Mnie tylko boli dzisiaj krzyż, a spacerem z psem i dzieckiem tylko się doprawiłam, ale za to mamy piękny dzień
Co do zaparć możecie spróbować łyżke oleju lnianego na czczo popitego szklanką ciepłej wody z cytryną.
Powinno pomóc.
Co do pieczyw i owoców to jak któraś z dziewczyn ma problemy żołądkowe, zespół jelita drażliwego to też nie wszystko mogą
Miłego poniedziałku