Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja polecam kryminały Tess Gerritsen. Są z lekkim wątkiem medycznym (opisy sekcji zwłok) ale czyta się je błyskawicznie! Jestem "zakochana" w jej książkach

- jagodka, aNilewe, Anulka198424, blueberrry, elifit, Ewusia31, floriana, Gosia i Bartek, haust, hubson, julia0903, ka.wo, kum, LALECZKA793, la luna, makota89,malgorzatkar ,MaMaMu, pola oto lista mam ktore maja(powinny miec dostep) julia zaraz wysle zapytanie do admina w Twojej sprawie
lusia7, sokoja, arabelka, anastazi, szmaragd44, ninja_muffin, lui85, venus27, faraway1, angelika2014 zostaly nicki wyslane do admina
seorise i jeszcze jedna mamusia nas pytala o dostep dzis..nie moge odnalezc...chialam ta sprawe zostawic naszym moderatorom aby zdecydowaly jak to bedzie z nowymi osobami![]()
dokładnie tak jak ja robięoczywiście to twoje wyniki, tylko jeśli oni kserują musisz ponieść koszt xera (pewnie 1 zł za stronę). To są prawa pacjenta.
Chodzenie równoległe nie powinno być złe,zazwyczaj robi się to jednak dla oszczędności. Tzn. ufasz prywatnemu, leczysz się u prywatnego, a badasz się państwowo.