Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

).
A sama musze kupić poduche do spania, pamiętam jak mi ciężko było bez niej 
Przesyłam Wam link do eBay dla chętnych, zestaw kosztuje z przesyłką do Polski 15,5 funta, więc niecałe 80zł.

Także mieścisz się na spokojnie, ja sama będę miała w 20t3d ;-)Odezwal...i ratem wielki tatus sie zrobil...i chce zebym rapten zapomnkala ze mnie zostawil i dziecko.bo przeciez chodzi o dobro dziexka![]()
kopacz.......oj co to się stało?????? przypomniał sobie nagle.......cos może za tym stoi....dziewczyny czym smarujecie brzuszki???? bo ja mam tylko zwykla oliwke......starczy?????????
ale mi smaka tymi plackami ziemniaczanymi zrobiłyście - ech rozmarzyłam sięja już dawno je sobie odpuściłam, bo nigdy, ale to nigdy nie wyszły mi chrupiące :-( no i te zrobione przeze mnie mi nie smakują :-( będę smażyć zwykłe naleśniki
a i wiecie co?namówiłam męża i dziś będzie mi robił pączki :-) pączki, pączusie moje ukochane mmmmmniam już nie mogę się doczekać :-) fakt - mąż przerażony moim pomysłem, ale da radę - wierzę w niego i pączusieeee
![]()
bo się zaślinię zaraz..Kopacz, no co za frajer! Brak mi słów na takie zachowanie! Koleś dba tylko o własny tyłek a nie o Ciebie i dziecko!
Haust, jesli juz to wybierz balsam, ktory sie szybko wchłania np pharmaceris foliacti. Zrezygnuj raczej z oliwek u masel do ciała bo te trzeba troche wsmarowywac zeby sie dobrze wchłonęły.
Ja tez czekam ba akcje ciążowa w lidlu. Kupiłam sobie tam kiedys legginsy i byłam/jestem super zadowolona. Teraz ciagle w nich chodzę.
Pomyslalam ze kupie sobie tez taka zwykła prosta poduche ciążowa i porównam jak sie ona ma do rogala z motherhood.
Cześć Dziewczynyja od piątku lężę z paskudnym przeziębieniem. Domowe sposoby raz pomagają raz nie. Obecnie mam chyba coś z zatokami aż mnie ucho zaczęło boleć. Dostałam antyb ale mój rodzinny uważa że to ostateczność dopóki nie mam gorączki próbować wszystkie domowe sposoby, byłam w laryngola gardło boli jak nie wiem a tu słyszę że to nie jest zapalenie gardła tylko z kataru podrażnienie. Zrobił mi wymaz i co normalna flora fizjologiczna. Może polecicie jakoś skuteczną inhalację boję się że ucho mi za chwilę nie da żyć. Mam zamiar Was dzisiaj nadrobić.
Bo do tej pory cały czas tylko spałam. Kiedy najlepiej zrobić usg połówkowe? Mi lekarz wskazał 20 lutego wg om będzie to 20 tydzień 2 dzień wg usg 21 tydzień 1 dzień. Pozdrawiam wszystkie mamy. Trzymam kciuki za czekające na badania. Kochane dbajcie o siebie, bo przeziębienie jest straszne. W środę chodziłam po ścianie tak mnie bolało gardło, podrażnia mi wydzielina z zatok. Znalazłam taki środek Argentin - T. Preparat może być stosowany w okresie ciąży i karmienia piersią. Może którejś się przyda, fajnie znieczula.
Witam sie i ja, wielka - ciągle - nieobecna ;-) (pewnie już większośc mnie nie pamieta).
Kiedy ma być ta ciążowa akcja w Lidlu? Pytam, bo w UK są w tym samym czasie co w PLA sama musze kupić poduche do spania, pamiętam jak mi ciężko było bez niej
Co do smarowideł, koleżanka polecała mi BARDZO serię dla ciężarnych i karmiących z firmy SANCTUARY. Nie wiem, na ile jest znana w Polsce, ale tutaj robi furoręPrzesyłam Wam link do eBay dla chętnych, zestaw kosztuje z przesyłką do Polski 15,5 funta, więc niecałe 80zł.
Sanctuary - Mum to Be Ultimate Retreat Hat Box Gift Set | eBay w tym zestawie masło kolagenowe do ciała, olejek na i przeciw rozstępom, płyn do kąpieli, żel chłodzący na opuchnięte stopy i myjka do ciała ;-)
Sanctuary - Mum to Be Congratulations Collection Gift Set | eBay w tym jest żel pod prysznic 2w1, kolagenowe masło do ciała, żel modelujący do ciała, żel chłodzący do stóp i maseczka żelowa wielorazowego użytku, którą można schłodzić i nakładać na oczy
Widziałam u koleżanki ten zestaw z maseczką, używa sama tych kosmetyków i są naprawdę fajne, zażyczyłam sobie już takie u męża na walentynki
Kopacz podobnie jak Dziewczyny, bardzo Ci współczuje i uważam, że kawał gnoja z Twojego ex... to trzeba mieć tupet, cholera!
Graża usg połówkowe najczęściej robi się w 20tc, ale widełki o ktorych słyszałam to od 18 do aż 22tc (ukończonego)Także mieścisz się na spokojnie, ja sama będę miała w 20t3d ;-)
:-) W sumie ciężko zapomnieć taki skomplikowany nick
;-) Co jak widać, ma swoje plusy ;-)
Masz jeszcze czas, ale to już lada moment