Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
On podchodzi do tego tak, ze jak zdarzy to bedzie, a jak nie zdarzy to nie bedzie. Za pare miesiecy bedzie zalowal. Ja juz wiecej tematu nie podejme. Nie chce to nie bede go ciagac na sile...
Zjem sobie ogorka![]()
Dla niego bycie z Tobą na usg to Twoje widzimisię, a dla Ciebie to może być ważne, ale..on o tym nie wie! Powiedz mu to. Tak naprawdę gdy zobaczy dziecko na usg na pewno się wzruszy
Ale niech da sobie szanse by tam być. W poprzedniej ciąży chodziliśmy zazwyczaj razem. Teraz jeszcze ze mną nie był, bo i wizyty mam w czasie jego pracy. Ale na połówkowe 4d idziemy razem.
powoli obmyślam plan na pojawienie się nowego człowieczka w domu. Wiem, że może być ciężko kurczę nie chcę by czuła się odsunięta. eh :-(
Przede mną leniwa niedziela
Witam się i ja
dziś też mi się pospało, wstałam po 10
humor mi dziś dopisuje, mąż postanowił zrobić mi niespodziankę i zabiera mnie na weekend w góry, więc zaraz biorę się za pakowanie, uwielbiam takie spontanyubolewam tylko nad tym, że nie mogę jeździć na nartach, ale w hotelu jest basen więc będę się pluskać
![]()
życzę WAM spokojnego i udanego weekendu![]()