Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
córki nie wiedzą, tylko ja i mąż. Też jest w szoku ale jak zobaczył moją reakcję to nawet jeśli pomyślał podobnie to się już nie przyzna. Przekonuje mnie, że Nikodem będzie miał towarzystwo a nawet na mój płacz "wiesz co ze mną jest w ciąży" stwierdził..że bierze to na siebie (?)Iwonamaja, ja też źle synka nosiłam i dalej noszę bo jak płacze to najszybciej go złapać przodem do mnie, a jak zwiedzamy dom to noszę jak rehabilitantka pokazała czyli tyłem do siebie.
Iwona35, czekalam kiedy napiszesz. Jak zareagował mąż? A córka już powiedziałaś? Pewnie nie jednej z nas byłoby ciezko z myślą o dziecku wlasnie w tym momencie, kiedy lipcowe dzieci potrzebują tyle naszej uwagi, czasu. Ważne żebyś się trzymała w kupie i głowa do górytrzymam za was kciuki. I jasne że pisz nam o ciąży, o swoim dobrym/złym samopoczuciu, o wszystkim co dotyczy Nikodema i nowego dzieciatka
Wy takie zapracowane, tyle ogatniacie a my tylko kupiliśmy i ubraliśmy choinkę, tzn ja ubierałam, a mąż ogarniał syna. Jejku jaki z niego zrobił sie krzykacz, jaki on jest głośny. Moje uszy chwilami nie dają rady.
ja też krwawiłam bardziej, zdążyłam mieć dwa regularneDziewczyny, które dostały już okresu, jak to u was jest? Ja dostałam, krwawiłam bardziej obficie niz przed porodem a teraz ponad 40 dni cyklu a okresu nie ma.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
pewnie, że pamiętam :*Hej wam.wybaczcie ze sie.nie odzywalam ale u.mnie duzo sie wydarzylo.od porodu
Iwona jak mnie pamietasz odezwij sie do mnie na priv
Pozdrawiamy was z Adasiem
Postaram sie byc na biezaco
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
to mamy identycznie , bananem pluje, marchewkę uwielbia, zupy be ale lubi sok bobo frut marchew jabłko bananU nas banan fuj fujrzadzi dynia
i zupy nie dobre
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
identycznie, głownie przez lewe ramię się przekreca na brzuch i lewą ręką łapie zabawke, lekarz stwierdził, że taki jego urok (on ogólnie jest sceptycznie nastawiony do asymetrii i twierdzi, że to nowomoda, bo nagle zrobiło się 70% dzieci z problemem neurologicznym a dziecko jak i stary może mieć już swoje upodobania stron. Wysłał nas do neurologa który wg niego nie jest od tych z naciąganych teorii, potwierdzil że jest okDziewczyny jak sie wasze dzieci przekręcają z plecków na brzuch to z obydwu stron? Bo moja preferuje lewa stronę i rączkę po zabawki tez glownie wyciąga lewa .... Prawa tez trzyma, ale najpierw lewa.
zrób test, po co się zastanawiać i denerwować bez sensu, można się później podenerwować z sensemKurcze dziewczyny, u mnie prawie 50 dzień cyklu, a okresu dalej nie ma. Do tej pory od porodu miałam tylko jeden okres, na początku listopada.
Kurczę a mój malutki Tak dziwnie harczy .nie ma kataru psikam mu woda morska odciagam ale nic nie wychodzi.A mloda dzis pobuddka o 22.30-nie wiem czemu ale zjadla, potem o 1 i dopiero 6.15 ale niestety juz na dobre [emoji17]
Ja bede chciala zmienic przy zmianie na 2 z hippa na bebiko, tylko nie wiem jak to zrobic, jak mysliciem czy najpierw pod koniec 5 mca sprobowac dac bebiko 1 i dopiero przejsc na 2 czy odrazu na 2? Mysle nad przejsxiem bo jesli bedzie wszystko ok to zaoszczedze polowe kwoty za mleko
Anka znowu zaczela kaslac i troche ma gila... Dzis robie jej inhalacje, bo na swieta zsby sie cos nie rozwinelo
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom