reklama

Lista lutowych mamuś

Kocham niebieski, kocham. A że niemowlęta podobno słabo widzą pastelowe kolory, a dobrze zdecydowane, łączę ten niebieski z żółtym, pomarańczowym, zielony. I do tego jestem, za przeproszeniem oczywiście, Puchatkowo pieprznięta. I zbieram wszystko z tym niedźwiadkiem i całą resztą Krewnych i Znajomych Królika i takie tez zrobiłam obrazki na parapet, meble i ścianę nad łóżeczkiem.

reklama
Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym 2006 Roku!!!
k055.gif

Życzę Wam abyście się pięknie i szybko rozdwoiły
p040.gif
, oczywiście każda w swoim czasie, aby nam nasze Maleństwa pięknie rosły
s010.gif
k070.gif
, i aby nasze figury szybko powróciły do tej sprzed ciąży
h090.gif
!!!

no i przede wszystkim udanego Sylwestra
a025.gif
l045.gif
d020.gif

Ja również życzę Nam Wszystkim SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2006 i oby nasze porody były lekkie a maleństwa zdrowiutkie, pulchniutkie i różowiutkie:-* :-* :-*

Przyłączam się do życzeń Misi, Karoli  i Rybki  i dodaję  stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia aby Nasze  Maleństwa, napełniły Nasze domy radosnym gwarem i ruchem, życzę im beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, a wszystkim Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia. :) :) :)

No to ja tez przyłączam sie do życzeń noworocznych. Żeby dziecinki pieknie rosły (i w brzuszkach i już poza nimi), długo w nocy spały i dały mamusio i tatusiom odpocząć. No i żeby nasz prezydent podpisał to becikowe, bo jak nie to go myszy zjedzą. Bo ciężarnym nie robi się na złość ;)[

Niby miałam mieć wolną sobotę ale musiałam do pracy się stawić na zakończenie roku.
Korzystając z okazji złożę Wam życzonka, tym razem proste ale szczere
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry