reklama

Lista lutowych mamuś

Madzia Ty tez z marca? :-) hihi widze ze rowiesniczki jestesmy co do miesiaca......a co do płci to u mnie podobno jajeczka maja byc...potwierdze 16 stycznia mam nadzieje

reklama
Z marca, z marca. Dzidziuś powinien przyjśc na świat dokładnie miesiąc przed moimi urodzinami-dziewiątego :). Tak bym już chciał, żeby mi z tej pachwiny wylazł... :( Boli...

U mnie te wyliczenia to w ogole do bani ;-( Bo dzidzia poczela sie dokladnie na przelomie maja i czerwca i nie wiem, ktory miesiac mam brac pod uwage... Wiec odpuszczam sobie potwierdzanie, lub zaprzeczanie...

Misia zazdroszczę, że masz na to siłę. Ja mam takiego lenia, że szok. A właściwie to nie leń a raczej zmęczenie. Kiedyś tak kochałam gotować a teraz?? jak widzę kuchnię to mi się niedobrze robi, jak mam coś ugotować. Wczoraj po zrobieniu 6 naleśników byłam zmęczona jak koń po westernie hehehe. Najgorsze jest to, że nikt za mnie tego nie zrobi :(

A mnie się jeszcze coś chce, a właściwie to muszę. Ale przyjechała już moja mama i podejrzewam, że z czasem mój zapał się mocno zmniejszy- rozleniwi ;D. na razie staram się wszystko robić sama ( oczywiście to co jestem w stania).

reklama
oj to tyba ta koncowka ciazy , bo ja tez takiego lenia mam a dzisiaj o 18 idziemy poogladac szpital sobie gdzie moze bedziemy rodzic to zalezy tylko od tego czy maja tam mozliwosc rodzenia w eodzie tak jak mamusia chcialaby

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry