reklama

Lista lutowych mamuś

No to mnie pocieszylyscie, nie ma co ;-( Wiec ja z moim obecnie 80 f (tak mi wyliczylo cos na stronie producenta bielizny, jak jest faktycznie to nie wiem, bo nic nie jestem w stanie kupic na siebie), nie dosc ze nie mam takich wskazan do rzeki mleka, to w dodatku to cos ma mi sie jeszcze powioekszyc?????????? Nie!!!!!!!!! Ja stanowczo protestuje....
I Zeby to chociaz widac bylo. A przy dodatkowych kilogramkach i brzuszku to nic nie widac ;-(
Zalamka totalna ;-(

reklama
Wiesz Karolla, mój mąż to samo stwierdził :) Tyle dobra mi urosło z przodu, a przy brzuszku to w ogóle nie widać.

Kira, Ty sie nie martw na zapas, przecież laktacja i tak się dopasowuje do potrzeba malucha. A poza tym mam wrażenie że normalna ilość mleka jest lepsza - z wielu względów - niż mleczna rzeka :)

Remeny, wiem niby, ale.... no zawsze chcialoby sie jak najlepiej dla swojej dzidzi... I stad jakies obawy czasami.
Utkwilo mi bardzo takie powiedzonko, ze mleczko jest nie w piesiach, ale w glowie. Wiec laktacja, karmienie etc. najbardziej zalezy od naszego pozytywnego nastawienia do tematu. a to posiadam :-)
Wiec bedzie dobrze :-)

do mnie troche nie dociera że do porodu może nie być mleka a już po porodzie nagle przystawiajac
maleństwo do piersi wychodzi płynna substancja ::) to dla mnie nei do pojecia serio ;)

Kobietki, zróbcie sobie ten test. Znalazłam w którymś wątku i podobo sprawdziło się u 99.9%. Trzeba dodać do swojego wieku w miesiącu poczęcia dzidzi 9 mcy ( u mnie poczęcie w maju + 9 mcy, czyli nadal 25 lat, choć rocznikowo 26, bo jestem z marca), znaleźć tą liczbę po lewej stronie i jej miejsce przecięcia się z miesiącem poczęcia,.Albo to jest do niczego, albo moja gin niedowidzi czy też nie odróżnia warg sromowych od jąder :) Zesikam się ze smiechu, jeśli urodzę dziewczynkę :D. No jakbym nie liczyła, tak mi wychodzi. Muszę porównać wasze wyniki... :laugh:

http://www.pregnancyweekly.com/pregnancy_information/chinese_calendar.htm

Już kiedyś robiłam podobny teścik i też mi wyszła dziewczynka ;) ale ja bym to Madzia z dużym przymruzeniem oka brała
bo wychodzi że wszystkie lutówki mające 25 lat w maju jak my powinny miec córcie :D

Wszystkie, poza tymi, które się urodziły w styczniu. Chociaż, nawet wtedy wychodzi mi dziewczynka. Kupa smiechu. W czwartek mam wizytę u gin, to się dowiem, czy syn będzie przewrotny po mamusi... :laugh:

reklama
Jeszcze dwa dni przy kompie i będe wygladać tak:
windowsxxx6oq13fy8sm3df.gif
: Mam dość pracy, dość nauki, dość siebie i dzisiaj juz mnie nawet Lovela nie cieszy. Jestem gruba, ociężała, spuchnięta, nie chce mi się robić makijażu i mam dziecko upchnięte w lewej pachwinie. >:( >:( >:( :(. Ogólnie jestem na nie i mam nadzieję, że to hormony.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry