reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
My tez wszystkie karteczki juz wyslalysmy!!!:tak: Ale troche sie martwie, bo potwierdzenie o otrzymaniu dostalam tylko od kilku mamus!!:-( Mysle, ze duza czesc nie doszla... :no: Mam nadzieje, ze dojda, bo szkoda by byla wielka... Oj, ta nasza poczta!!:wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Bardzo przepraszam wszystkie dzieciaczki, do których nasza karteczka dotarła (albo dotrze) z opóźnieniem. Z ostatnią partią troszkę się spóźniłam, bo miałam strasznie zakręcony okres. Mam nadzieję, że się nie gniewacie, a radość będzie nie mniejsza.

My przepraszamy za małe opóxnienia w wysyłaniu karteczek ...ale ostatnio ...jestem tak zabiegana i w pracy tyle się dzieje...ze wprost nie wiem w co ręce włożyć:tak: :tak: :tak: karteczki dojdą napewno...:tak: :tak: :tak:

my tez dziekujemy za wszystkie karteczki :-) ale nie mam czasu usiasc i popisac podziekowania osobiscie :sick:
nazbieralismy jakies 11 sztuk ;-) i wszystkie otwieralismy dopiero w dniu urodzin :-D super prezent

ja dzis wyslalam wszystkie karteczki-mam nadzieje ze poczta n ie zgubi i wszystkie maluszki dostana karteczki

ja wczoraj powysylalam podziekowania na priw do wszystkim mamus i dziciaczkow od ktorych doszly karteczki :-)
bardzo mi sie ta cala akcja podoba!!!
trzeba pokombinowac cos z rozpoczeciem akcji urodzinowej lub imieninowej marcowych mamus ;-)

Ja tez mam opoznienie w karteczkach- bardzo prosze dzieciaczki urodzone po 17 marca o cierpliwosc-karteczki juz sa w drodze!

a do nas sie wróciła karteczka.......buuuuuuu....(moj M nakleił zły znaczek ).........zaraz naklejam dodatkowy znaczek i wysyłam.....(viola30 .......przepraszamy .....za opoznienie )

reklama
Do góry