Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Są naprawdę dobrej jakości i po wielu latach są ok. Warto rozejrzeć się na allegro.Chciałam poznać waszą opinię o wyrobach early days (sporo tego na aukcjach) i w ogóle o angielskich ubrankach, jakich marek szukać, żeby były dobrej jakości. Zamierzam kupić bodziaczki znalazłam Sklep internetowy Happy Clothes, czy ktoś już tam kupował? doradźcie czy warto? Doradźcie gdzie można w internecie kupić tanio w dobrej jakości.
Dziewczyny przymierzam się do chusty, tylko póki co jestem przerażona czy to ogarnięNie mam kompletnie wiedzy na ten temat :/ Podpowiecie, doradzicie?
Dziewczyny macie moze takie cos LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5+GRATIS! (1336958982) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ? JAk myslicie opłaca mi sie to kupic na świeta Synkowi ?
Dziewczyny macie moze takie cos LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5+GRATIS! (1336958982) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ? JAk myslicie opłaca mi sie to kupic na świeta Synkowi ?