reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:zawstydzona/y: hehe Zabawka jest baradzo fajna, bo posluzy Naszym Maluszkom nawet do 4-5 lat o ile wczesniej nie uleginie zniszczeniu :-p w takim razie niech Tatusiowie szykuja kaske :blink:

zabawka fajna ale ja nieliczyłabym że posłuży aż do 4-5 lat, jako podkładka do pisania fajna ale nie ma miejsca na kredki, itp, na pewno kupicie stoliczek a wtedy tą zabawkę odstawicie, ponadto trudniej jest usiąść przy tym razem z dzieckiem,
bardzo fajne, ale posłuży to do max 2 lat

zabawka fajna ale ja nieliczyłabym że posłuży aż do 4-5 lat, jako podkładka do pisania fajna ale nie ma miejsca na kredki, itp, na pewno kupicie stoliczek a wtedy tą zabawkę odstawicie, ponadto trudniej jest usiąść przy tym razem z dzieckiem,
bardzo fajne, ale posłuży to do max 2 lat

Mój synek u siostry przy tym siedzi i cos tam sobie maluje.Fakt w domu lepsze są stoliki,ale spokojnie moze przy tym usiąśc nawet trzylatek.

Tak właśnie ten pas opisują, że odciąża kręgosłup. Mnie teraz trochę boli ale mam nadzieję, że przejdzie. Nigdy nie miałam większych problemów z kręgosłupem. Mój M sobie zażartował, że za taką kasę, to on mi sam taki pas zrobi;-)

reklama
Dziewczyny, w Carreforze tej chwili, a od 27.12 w Tesco jest promocja na Pampersy 186szt. za 99zł. Od 27.12. w Tesco również chusteczki Pampers 6*72szt za 24,99zł.
Ja już się czaję :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry