• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej, ja mam nawilżacz firmy Tech-Med - firma sprawdzona i przede wszystkim produkująca sprzęt medyczny. Jestem z niego zadowolona, Jaś przestał pokaszliwać rano, co wcześniej często mu się zdarzało i ma też czystszy nosek. Nam też lepiej się śpi :) Pozdrawiam Was wszystkie.

właśnie wysłałam męża do saturna :P dzisiaj ceny -22%. dostaliśmy na chrzciny trochę pieniążków, więc postanowiliśmy kupić nawilżacz. Przecież latem zamontowaliśmy klimatyzację w mieszkaniu, więc też trzeba nawilżać.
właśnie zamówiłam chustę :) o taką
savannaa.jpg

Bardzo fajny wzór. To chusta tkana? Zastanawiam się nad kupnem właśnie tkanej, bo za niedługo moja elastyczna Gabi nie będzie już wystarczać - jest tylko do 9kg.

reklama
polecam nawilżacz, ale z czasowym wyłączaniem, my mamy zwykly, trzeba go samemu wyłączyć przed spaniem, a przydało by się nawilżac dlużej, np. ustawić wyłączanie na 2 w nocy i tym sposobem mamy nawilżacz i mokre ręczniki na kaloryferze...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry