• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
już masz przed chwilą wysłałam ci zaproszenie;-)

aha. ja tam żadnej diety nie znam i raczej nie chce znać bo cholera niestety mało co jem (tak jak przed ciążą).
Musze teraz zacząć coś jeść pożywnego bo się "zasuszę".
ale z drugiej strony zostało mi kilka kilogramow na du...ie:dry:

o to juz lece je przyjac
elbra a twoj synus ile wazy?

women, kathe ale wasze dzieciaki duzo waza hehe :-D super ze tak przybieraja na wadze :tak: :-)

propos @ to mi sie juz konczy :-) jutro ide do lekarza z malym i ze soba bo jutro mija 6 tygodni, i troche lipa bo pewnie lekarz przepisze mi tabsy a ja musze czekac do nastepnej @ zeby je zaczac brac :wściekła/y: i jestem niezadowolona ze tak szybko dostalam :no:

a co imieninek to tez proponuje styczen, ja jestem zasady ze powinno sie obchodzic te najblizej po urodzinach :tak: a z ciekawosci musze sprawdzic kiedy moj synus ma, choc tu w UK nie ma czegos takiego jak imieniny :-(

reklama
czesc
wrocilam wlasnie do domku, pedze zaraz malego wykapac....
u lekarza bylismy... szczepienia narazie nie bedzie bo antybiotyki maly ostatni raz bral w piatek i musi byc "kwarantanna" 2 tygodniowa i dopiero za 2 tyg szczepienie :-) Zalatwilismy tez ksiazeczke rumoska malemu..... Jutro jedziemy ogladac nasze serduszko.... az sie boje.... :-(

Ja na szcescie nie mam kryzysu z cycoleniem... leci z 2 naraz czasami. Maly cycoli z prawej a z lewej tez leci ;-) wiec looz....
w czwartek ide do ginekologa :-) w koncu!!!! :-D:-D:-D

spokojnego wieczorka :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry