• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wisienka wiesz co u mnie nawet w rozmiarach po odciągnięciu z tego jednego:-) nie ma wielkiej róznicy przynajmniej nie widze.... ładne jazdy masz z Twoimi pomysłami:-) hehehhehe

Asix nie pomogę z herbatkami niesttey:-(

Lilka daj trochę sniegu nam...u mnie w sumie nie jest źle ze śniegiem ale pamietam zimy gdzie saspy po uszy były:-)

reklama
sabina ja to sobie zawsze cos ubzduram ihhi :-p :cool2: taka juz jestem ze szukam dziury w calym :-)

lilka wczoraj ogladalam galerie na wieczor i moj Danny zobaczyl przez przypadek, i odrazu gdzie tyle sniegu :confused: :szok: i potem slyszalam jak mowil do malego ze za rok jedziemy !!!!!!!!!!

Lilka daj trochę sniegu nam...u mnie w sumie nie jest źle ze śniegiem ale pamietam zimy gdzie saspy po uszy były:-)

no tak,w koncu mieszkasz w gorach
kiedys to zimy byly porzadne,tak wspominaja wszyscy starsi w mojej rodzince
szkoda ze teraz to zimy takie ni jakie sa
dlatego ten snieg tutaj tak mi sie podoba :-)

Lilka no to prawda szalejcie na zapas:-) heheh

hihiiii:cool2::cool2::cool2:

lilka wczoraj ogladalam galerie na wieczor i moj Danny zobaczyl przez przypadek, i odrazu gdzie tyle sniegu :confused: :szok: i potem slyszalam jak mowil do malego ze za rok jedziemy !!!!!!!!!!

no to jakby co to zapraszamy do siebie :-)
tutaj jest drogo to nocleg zapewnimy ;-) my sobie pogadamy,faceci sobie pogadaja,dzieciaczki sie pobawia razem:-)
a mieszkamy w pieknej okolicy,pelno fiordow,gór :-) takze na brak atrakcji nie bedziecie narzekac
hihiiii :-D

no to jakby co to zapraszamy do siebie :-)
tutaj jest drogo to nocleg zapewnimy ;-) my sobie pogadamy,faceci sobie pogadaja,dzieciaczki sie pobawia razem:-)
a mieszkamy w pieknej okolicy,pelno fiordow,gór :-) takze na brak atrakcji nie bedziecie narzekac
hihiiii :-D

dziekujemy bardzo za zaproszenie :tak: :-) nasi faceci by sobie pogadali o ile Twoj angielski umie bo moj to ni w zab polskiego :sorry2:
ale super by bylo, moi faceci pierwszy raz by chyba snieg zobaczyli :-D tu w aangli jak napada to bardzo zadko i tlyko ok 2 cm spadnie :baffled:

ech u mnie tez posucha cycowa
ble

widze ze wszystkie maja kryzys mlekowy :nerd:
a my dzis pospalismy prawie 5 godz. i teraz jak sie obudzilam to mam piersi pelne jak balony, i z kazdego, zaczelo cieknac ze nie wiedzialam z ktorej strony malego przystawic :-p

reklama
qrcze ja tez coraz mniej chyba pokarmu mam:dry:chcialabym dotrwac do 6miesiaca ale cinko to widze:sorry2:

Ja dzis spie u rodzicow:cool2: bo zasiedzielismy sie dzisiaj a jutro rano i tak mala musialabym dostarczyc bo ide na zajecia wiec stwierdzilismy z mezem ze zostane :tak:o dziwo sie ucieszyl:dry: bedzie mial wieczor bez mojego medzenia:dry: i dobrze, odpoczne sobie od niego tez:tak: kto wie moze juz mi sie nie bedzie chcialo wracac:-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry