Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

no nic wspolczuje i nie poddawaj sie kochana!...a mnie to juz nikt nie szuka :/
![]()
Witam. Ja trochę rzadziej piszę, ale na bieżąco czytam.
Asix z tymi krostkami na szyi po oliwce, może stosujesz Jonsona, jeśli tak to pewnie po tym , bo ta firma najbardziej uczula. Mi koleżanka powiedziała, żeby spróbować takie krostki posmarować maścią z wit. A, jeśli przejdzie, o nie było uczulenie pokarmowe. No zobaczymy.
przylazl dzis do mnie i przeprosil i poprosil zebym byla bardziej wyrozumiala , ze on jest przemeczony i musi sie zajac praca-szuka czegos dodatkowego-co moze robic po pracy pierwszej. Macie racje dziewczyny i ja to wszystko wiem ale z nim chyba sie tak nie da:-(mysle ze to wszystko zalezy od charakteru faceta, on z natury jest leniwcemi do tego upartym nerwusem i ciezko mu cos przetlumaczyc, kiedys to nie byla dla mnie u niego wada, kiedys...:-( teraz to sie poglebilo , okroopny leniuch. Stara sie nie powiem ale mysle ze do konca nie rozumie jak ja ciezko mam przy malej. Mowi ze ja moge w ciagu dnia sobie przy niej pospac itd . ale nie rozumie tego ze i tak t o do konca nie jest odpoczynek bo mam swiadomosc ze jestem za nia odpowiedzialna i nie moge zasnac "gleboko" ze zaraz bede musiala ja przewinac i nakarmic, on nie ma takiego problemu
caly czas powtarza ze traktuje mala jak obowiazek
a mysle ze to on tak robi bo po calym dniu opieki nad mala mam chyba prawo byc zmeczona i powiedziec ze mam dosyc i zeby ja przejal na troche
wiem ze to moje dziecko ale opieka nad nia to naprawde ciezka praca i poniekad obowiazek przeciez!on ma luz a ja zap......am. Zazdroszcze ci sugar takiego faceta
na bank nie jest leniwy z natury??:-)
Nie wiem jak mam wytlumaczyc Kubie zeby zrozumial, on widzi tylko to ze sie czepiam i ze on nie ma czasu zeby wypoczac, czasu dla siebiemoze kiedys zrozumie o co mi chodzi. Zostawie go kiedys samego z mala na caly dzien
a wlasnie, a wasze drugie polowki sa zazdrosni o czas poswiecaniu dzieciom?bo moj maz strasznietwierdzi ze juz nie poswiecam mu tyle uwagi ze nawet jak mala spi i rozmawiamy to juz na niego nie patrze tylko ciagle zerkam na nia-mi si ewydaje to normalne ze zerkam na dziecko ale widac ze faceci to takie duze dzieci:-)
misia rozwalily mnie Twoje fotki na naszek klasie :-) -teraz z usmiechem zaczynam dzien
(noc przespana-bezkolkowa u mnie)

Za chwile przyjeżdża moja mama pomóc przy Małej, chyba wyślę je na dłuuugi spacer