reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a mnie od tego wiecznego pochylania sie czy to przy przewijaniu (mam przewijak a na lozku przewijam:dry: ),od kapania w pozycji pochylonej maluchow,tak mi napieprza okolica gdzie sie stanik zapina ze szok :baffled:

nawet masaze mi nie pomagaja
pewnie cycki tez swoje robia bo mam big i pewnie obciazają biedny kregoslup

kochane jak próbujecie wrócic do swojej wagi?
Lilka jaką masz dietę?

Sugar jestes na nasz klasa?

Monia ja stosuje najlepsza diete jaka istnieje czyli 1000kcal + cwiczenia
dzis nie cwiczylam bo mylam moje podlogi czyli 95 m.kw. i tak sie wypocilam ze hej :-)

zaraz ide sie kapac i wklepac w siebie krem nawilzający
jak cosik juz poleci to zaczne stosowac moje kremy nakupowane w pl na rozstepy,cellulit itd. :-p:-p
to moje postanowienie noworoczne by regularnie sie kremowac :happy2: bo ja kremow nie lubie i musze sie przelamac w koncu
tzn.pyszczek kremuje+szyje od lat!
ale reszty ciala...no nie przepadam sie balsamowac choc powoli idzie mi coraz lepiej

narazie zgubilam 1kg
ale to wierzcholek gory lodowej :sorry2:

przed dieta sie przygotowywalam pare dni,moze tydzien- nie jadlam nic slodkiego
bo to moj nawyk i po prodzie fajnie mi zchodzilo a potem zaczelam jesc tylko slodycze i waze jak w polowie ciazy juz :wściekła/y:
takze walcze!!!

no i jeszcze obiecalam sobie ze zaczne sie w koncu ruszac !

kiedys bylam sportsmenką,jezdzilam na zawody,gralam w koszykowke w reprezentacji szkoly,wiec byly dodatkowe zajecia -treningi,do tego z kumpelami latalysmy na aerobic,silownie....a jak sie szkole skonczylo to przestalam cwiczyc :baffled:
zaczelam jesc ..i z 55kg zrobilo sie 100kg:baffled:
wstyd mi ze tak sie zapuscilam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dlatego poprosilam Karola zeby kupil karnety na czas jak tesciowa przyjedzie i zebysmy jezdzili na basen
od czegos chce zaczac
a na wiosne jak sniegi stopnieja chce zaczac biegac...jak kiedys:zawstydzona/y:

woman jestem wlasnie przegladam Twoja galerie laseczko i zaraz Cie dodam :)

mnie napitala od noszenia malego kluska 12kilo, schylania sie, kapania i innych tego typu
moj luby musial pojechac do domu do waw i wraca jutro
a ja jestem do konca stycznia u rodzicow

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry