reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczynki,
Dłuugo mnie tu nie było, bo dopiero od wczoraj mam dostęp do netu, cały okres przedświąteczny, świąteczny i poświąteczny byliśmy poza domem, a od stycznia zmienialiśmy dostawce. A wczoraj nadrabiałam czytanie.
My już po chrzcinach, także Mikołajek jest aniołeczkiem jeszcze bardziej:-);-)

Pati, zauważyłam, że ciuszki H&M mają duże rozmiary.Mikołaj nosi już rozm. 68

kochane jak próbujecie wrócic do swojej wagi?
Lilka jaką masz dietę?

Sugar jestes na nasz klasa?

Ja na szczęście tylko karmie piersią i w związku z tym uważam na to co jem, choć apetyt mam duży, to mam jakis kilogram mniej niż przed ciążą.:-D

a mnie od tego wiecznego pochylania sie czy to przy przewijaniu (mam przewijak a na lozku przewijam:dry: ),od kapania w pozycji pochylonej maluchow,tak mi napieprza okolica gdzie sie stanik zapina ze szok :baffled:

nawet masaze mi nie pomagaja
pewnie cycki tez swoje robia bo mam big i pewnie obciazają biedny kregoslup

Oj tak biust trochę waży, na początku to chodziłam przygarbiona, ale potem przyzwyczaiłam się, a co do kręgosłupa to też przewijam na łóżku, ale przy nim klęcze, nie nachylam się i jakoś daję rade.

My już po kąpaniu małego. Boziuuu jak on mi się rozwrzeszczał przed kąpaniem łezki mu się lały jak "z wiadra":dry:
W życiu tak nie płakał i przestał jak go tylko do wanienki z wodą wsadziłam:baffled:
Elbra moze brzuszek go bola a ciepła woda rozluźnia.

ktora z was ma jeszcze konto na naszej klasie a ja jej nie mam :confused:

konta jeszcze nie mam, ale planuje założyć, może te serwery w końcu będą sprawniejsze i wtedy dam znać;-):-)

Kunda, Elbra jak po wizycie?

reklama
Witajcie Kochane!

Pati
dobre z tym kołem, hehe:-D
Blanka ekspresowo przeszła przez 68:-D, teraz strasznie szybko rośnie.

Malinois witaj po przerwie:-)

Women ja ostatnio z Małą byłam u fryzjera, była zachwycona:-D Najbardziej podobała sie jej folia aluminiowa przy robieniu pasemek. Machałam jej ją przd oczami i zasnęła.

Idę postawić na kawę.

Wiatam:tak:

My wczoraj wrocilismy z Zabrza, lacznie zrobilismy 650km... Oskarus byl grzeczniutki, w aucie wlasciwie spal, przewijalismy go nawet w samochodzie. Jadac wpadlismy do IKEI, zjedlismmy obiadek, polazilismy. Takze chyba to, ze cala ciaze jezdzilam (nawet do Chorwacji!) spowodowalao, ze synus uwielbia auto.
Takze sprawe chrzestnych mamy z glowy, kuzynka z Zabrza sie zgodzila byc mama chrzestna:tak:
Bedac u Zabrzu mielismy rzut beretem do Katowic - a tam kino IMAX 3D, wiec sie z mezulkiem wybralismy - po raz pierwszy 3D:-D

Ogolnie bylo fajnie, a nasz synus spisal sie na medal:-):-):-)

Zaraz poczytam co u Was:tak::tak::tak:

witam!!
dzisiaj troszeczke pozniej,bo pospalismy-no ale melduje sie!!
Poczytalam co u was ale niestety nie mam juz czasu na pisanie,bo zaraz spadamy z malym na wizyty kontrolne(moja i jego) oraz na szczepienie..

Buziole dla wszystkich mamc i ich pociech

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry