• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dobrej nocy mamuski

Zmienie temat.............. mam na jakis czas tv z tym smiesznym HD. Ale sie oglada superowo kurna :-) I pomyslec ze u nas to nowosc a u skosnookich codziennosc ;-) Na discowery wąż wygladal jakby zaraz mial wysc z tv :szok: Bajera.... :-):-):-)

Witam wieczorowo!
Przepraszam was że pewnie napisze wszystko bez ładu i składu ale jestem cholernie zmęczona wczorajszą imprezą i przygotowaniami do niej, no i dzisiejszą pracą, która teraz dopiero sie skończyła:dry:

Cały czas myślę o biednej Majeczce i stasznie żal mi jest zarówno jej jak i i jej rodziców...strasznie to jest niesprawiedliwe...
Podczytywałam wątek o Mai i nie umiem zaakceptować że już jej nie ma...
Dla Majeczki
[*]......

Wczorajsze chrzciny się udały. No moze poza tym ze mój braciszek (chrzestny) spóźnił się i byłam na niego wściekła. Blanka na szczęście całą mszę przespała. Na impreze przyjechały siostry męża ze Szkocji i Blanulka nieźle się obłowiła-super ciuszki przywiozły!

sama nie wiem dlaczego, ale masz racje nie mam zycia :-( :-(
zaczelo sie od tego ze bedac w ciazy w madrej gazecie przeczytalam ze takiemu malenstwu nie mozna odmawiac, jak placze to trzeba dac cyca teraz, a nie za 5..10.. min, ja nie mam doswiadczenia z dziecmi, ani nikogo bliskiego kto by mi doradzil cokolwiek no i jak zaraz po narodzinach bylismy w domku i dziecko zaczynalo plakac to nie wiedzialam co robic i dawalam cyca, ze moze glodne i no i dzialalo bo sie uspokajal ale nie pomyslalam wtedy o tym ze to zle, bo dziecko sie teraz przyzwyczailo i mam za swoje........jestem uwiazana 24/24

Wisienka mam to samo, w dzień co chwile Mała je, czasem wisi na cycku co pół godz. Teraz to już chyba bardziej z przyzwyczajenia i potrzeby bycia przy mamie, niz z głodu, ale nie chce jej tego odmawiać, nie umiem... Wiem ze sie najada i ze mam wystarczająco pokarmu po tym ze w nocy śpi 7-8godz bez przerwy. Będę karmić póki bedę mogła, a ze mam prace w domu to moge sobie pozwolić na częste przerwy na karmienie.

Hahaha, no właśnie? Ile ja mam lat? :-D:-D:-D
ja myślę że 22 lata na zamążpójście to tak w sam raz ;-) aczkolwiek moje koleżanki ze studiów to dopiero teraz wychodzą za mąż, choć niektóre się od tego zupełnie odżegnują.

Ja też wyszłam za maz jak miałam 22 lata, a za pół roku stukna nam 4 lata:tak:
Jak braliśmy ślub wszyscy znajomi się dziwili czemu tak wczesnie, czy nie jestem aby w ciaży...a ja po prostu bardzo kochałam i kocham mojego R.:sorry2:

Dobra Kochane zmykam się wykąpać i spać bo już nic na oczy nie widzę...dobrej nocki...

Jagoda..super że chrzciny udane;-)
teraz wypoczywaj i wracaj do nas szybko:-):tak:

Larvunia...my też mamy 3 programy w HD
i rzeczywiście róznica w jakosci obarzu ogroooomna
no ale do końca 2010r wszystkie programy niby maja byc w HD bo taki wymóg Unii:cool2:

misia-q...widac po fotkach że bardzo się z mężem kochacie
a owoce miłości jakie cudne:-):tak:
superowa z Was familja:tak::tak::tak:
aaa
i spóżnione ale szczere najlepsze życzonka dla Igorka z okazji 3 miesiączka

wisienko..możesz dać namiary na ten pamiętnik Mońcika który czytałaś??

czesc dziewczynki

nadal mam lekkiego dola..co wejde na stronke Maji i patrze na jej foteczki to mnie cos sciska w sercu...szczegolnie ze na nie ktorych zdjeciach widze podobizne do Hani ...
zycie jest okrutne...trzeba wierzyc ze teraz jej juz jest lepiej i nic ją nie boli :happy2: tylko taka pociecha nam zostala...ze biedne dziecko nie cierpi

Jagoda super ze juz po chrzcinach...my to grubo przed jeszcze,bo chrzcimy w swieta Bozego Narodzenia :cool2: hihiii czyli za 11 miesiecy:-p

dziewczyny-Jagodo i Wisienko- no to zrobilyscie sobie z cyckow smoczki :-p:-p
radze jak najszybciej zaczac oduczanie ;-);-) no chyba ze wam tak dobrze :cool2:
mniejsze dziecko jest latwiej oduczyc niz starsze! tym sie kierujcie....powodzenia

cos tu kiepski ruch ostatnio

piszecie o rocznicach?? ja z moim mam 20 lutego pierwsza rocznice :-p:-p:-p i to jeszcze sama go zorganizowalam :-D
zawsze sie smiejemy ze K.sie oswiadczyl a ja go do slubu zaciagnelam :-D:-D:-D
narzeczona sie stalam 28 maja 2004 roku-w nasza pierwsza rocznice:happy2:
taka to milosc byla ze ach!! no jeszcze jest :-p:-p
slub ustalilismy na 20 sierpnia 2005r. ale...we wrzesniu 04'siekło nas na dziecko i tak Mila sie urodzila 22 lipca 05'...miesiac przed planowanym slubem....potem go odlozylismy na 10 wrzesnia 2006....no i tez do niego nie doszlo :-p:-p
postanowilismy ze wezmiemy dopiero slub jak bedzie kasa,bo chcemy miec taki normalny
no i tak planujemy w 2009r. w wakacje :cool2::cool2:
zobaczymy co z tego wyjdzie hahaaa :-D:-D:-D

ok ide spac...Hania dzis wariowala wieczorem ze obie z Danka mialysmy dosc

a co do tesciowej to powiem wam ze przez to ze ona nie jest taka pedantka jak ja to mam gorszy syf niz jak jestem sama :baffled::baffled::szok:
ale mnie to wkurza :baffled::baffled:
mam manie...wiem...ale to silniejsze ode mnie....uwielbiam porzadek...ale przy takiej ludnosci w chacie nie nadazam!!! :szok::szok::szok:

http://e-club.pl/viewItem,Tv,258_e_club_tv_odcinek_125.html filmik o Majeczce
Ja nic innego nie robie jak przeglądam galerie,ogladam filmy,czytam posty i rozmaiwam z ludzmi an temat Majeczki.
Jej spojrzenie w sądny dzień zapadnie na długo w mojej pamięci,to jest szok dla mnie.
Lilka wiesz ze ja rowniez widze czasem Doriana w Majeczce,nie wiem czemu,poza tym mam straszne mysli,bo jak ogladam zdjecia to na wielu Majka wygląda na zdrowe dziecko i mam cholerne czarne mysli,nie bede pisała jakie,ale mozna sie domyslec.

Cholerny dół mnie dopadł i nie wiem kiedy wróce do normalnosci
Teraz pierwsze co wchodze w internet to wchodze na topic o Majce.

Dobrej nocy ide,spróbuję zasnąc i przytulić sie do mojego synusia.

reklama
misiu i mężu misi:-)
Róże są piękne, bo kwiaty mają.,
Lecz są nietrwałe bo, przekwitają.
A Wasza miłość niech się rozwija,
Niech trwa na wieki i nie przemija.
bukiet01lo8.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry