• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja tak wpadam kontrolnie, jutro jest nasza 3 rocznica ślubu i muszę się przygotować. Mieliśmy w planach wyjście do restauracji, ale odpada, bo jutro nie ma kto zostać z maluchami, więc robimy sobie romantyczną kolację w chacie.
A z innych wieści to afrodyzjaki które konsumuję codziennie zaczęły działać :-p
Dzisiaj przyszedł ksiądz na kolędę. Patrzy na mnie i mówi: "Aleś Ty wyrosła!" :szok::szok::szok: a mieszkam tutaj od 3 lat :-p

reklama
wisienka ... dlaczego ty tak czesto karmisz .... ty nie masz zycia

sama nie wiem dlaczego, ale masz racje nie mam zycia :-( :-(
zaczelo sie od tego ze bedac w ciazy w madrej gazecie przeczytalam ze takiemu malenstwu nie mozna odmawiac, jak placze to trzeba dac cyca teraz, a nie za 5..10.. min, ja nie mam doswiadczenia z dziecmi, ani nikogo bliskiego kto by mi doradzil cokolwiek no i jak zaraz po narodzinach bylismy w domku i dziecko zaczynalo plakac to nie wiedzialam co robic i dawalam cyca, ze moze glodne i no i dzialalo bo sie uspokajal ale nie pomyslalam wtedy o tym ze to zle, bo dziecko sie teraz przyzwyczailo i mam za swoje........jestem uwiazana 24/24

Witam,

Women, znowu ryczalam jak czytala list... Boze, nigdy nie bede umila zrozumiec czemu takie kruszynki umieraja...:-(:-(
Women, Pati pisalyscie, ze przeczytalyscie o Mai wszystkie stronki (ja calego forum nie dalam rady...) i Pati, pisalas, ze rodzice Mai stracili drugie dziecko:-( a mozesz napisac czemu, i co sie stalo??

anulka ja tez nie rozumiem......
moja mama stracila dziecko 3 dni po porodzie,
rowniez umarlo bo mialo chore malutkie serduszko :(((((((((((

a co do drugiego dziecka, to forum nie czytalam, ale przeczytalam dzis wiekszosc pamietnika Moncik to pisala tam ze tydzien przed planowanym terminem porodu urodzila martwe dziecko, bo serduszko przestalo bic :-(
chyba o to chodzi :confused: :(((((((
ahhh,.nie wiem az co napisac poprostu jedna wielka TRAGEDIA

misia to juz 3 rocznica??:-)mlodo wyszlas za maz:-) w tych czasach to zadkosc bo wychodzi sie za maz tak mlodo przewaznie z powodu wpadki:-pmusicie sie bardzo kochac:tak:

wpadlam wam powiedziec ze u mojego szkraba widac juz 2 biale kreseczki na dziaselkach na dole :-) :-) :-) :-) :-)
cos czuje ze w lutym, najpozniej w marcu pojawia sie pierwsze zabki :)))))))

achaaa....
weszlam na styczen przez przypadek, to jak juz tam bylam to sie cofnelam do 19 bo bylam ciekawa czy ktoras urodzila w tym smutnym dla nas dniu i wiecie co ze znalazlam tylko 1 post na temat Majeczki
[*] :-(
tam sie mlode lub przyszle mamusie tym tak nie przejemy jak my

misia to juz 3 rocznica??:-)mlodo wyszlas za maz:-) w tych czasach to zadkosc bo wychodzi sie za maz tak mlodo przewaznie z powodu wpadki:-pmusicie sie bardzo kochac:tak:

A ile misia ma lat?A ile misia ma lat?

Hahaha, no właśnie? Ile ja mam lat? :-D:-D:-D
ja myślę że 22 lata na zamążpójście to tak w sam raz ;-) aczkolwiek moje koleżanki ze studiów to dopiero teraz wychodzą za mąż, choć niektóre się od tego zupełnie odżegnują.
Kathhe to prawda, bardzo się kochamy! :-)

wpadlam wam powiedziec ze u mojego szkraba widac juz 2 biale kreseczki na dziaselkach na dole :-) :-) :-) :-) :-)
cos czuje ze w lutym, najpozniej w marcu pojawia sie pierwsze zabki :)))))))

achaaa....
weszlam na styczen przez przypadek, to jak juz tam bylam to sie cofnelam do 19 bo bylam ciekawa czy ktoras urodzila w tym smutnym dla nas dniu i wiecie co ze znalazlam tylko 1 post na temat Majeczki
[*] :-(
tam sie mlode lub przyszle mamusie tym tak nie przejemy jak my

no proszę, pierwsze ząbki :-)

A co do stycznia... nie zawsze pisanie o tej tragedii oznacza brak współczucia... ja nie wiem czy w gotowości do porodu chciałabym o czymś tak smutnym pisać na wątku dla rodzących świeżo co mamuś. Bardzo trudno pogodzić narodziny ze śmiercią... myślę że dlatego nie ma tam wpisów o Majeczce... Bo jak tu się cieszyć z narodzin styczniowych dzieciaczków gdy taka smutna atmosfera...

reklama
Witam:-(,nie mam daru do pisania:zawstydzona/y:.
Od wczoraj siedze i patrze na Patysia o dziekuje Bogu ,ze jest z nami,a z drugiej strony tak mi zal rodzicow tego aniolka :-(.
Dla czego takie historie maja miejsce???????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????

Dla Mai
[*]
[*]
[*]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry