• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
women piekny list ... no i znowu becze...:-(

Ja tez kathe becze od wczoraj dzis od samego rana czytam wszystkie posty na topicu o Majeczce,nie mieści mi sie to w głowie.
Dziękuje Bogu ze moj syn urodził sie zdrowy,Boże jak ja go kocham.

hmm9kf.gif
hmm9kf.gif
hmm9kf.gif
hmm9kf.gif
To jest niesamowite jak To FORUM sie jednoczy
Nieprawdopodobne jak wiele jesteśmy wstanie zrobic dla zupełnie nam obcych osoób,jak bardzo potrafimy przeżywać razem z nim,i jak bardzo potrafi sie to wszystko wkraść w nasze życie,czy to nie jest nadzwyczajne !!!

reklama
Witam

chcialam jeszcze zapytac Was o zdanie w dwóch kwestiacotóz chodzi o załozenie dwóch wątków
1. dotyczący wprowadzania nowego papu dla naszych bobasów i wszystkiego
z tym związanym:-)
2.kompletnie nie mam pomysłów co robic na obiad,fajnie byłoby miec pod ręką wątek gdzie codziennie pisałybyśmy co dzisiaj mamy w obiadowym menu:cool2:

co o tym myslicie:confused:

Super pomysl!!

Później mi mówiły, że za rzadko karmię, bo Tymek jest za malutki, żeby dostawać jedzenie co 2,5 - 3 godz., że nawet co 20 minut powinno się karmić, jeśli dziecko tego chce. Stwierdziłam, że ja mam swoje metody, ale nawet nie chciało mi się o tym gadać. Mimo to było bardzo fajnie.

ja tak wlasnie karmie co 20 min i mam z tego powodu masakre, nic nie moge zrobic, no ale nic, mam nadzieje ze jak zaczne wprowadzac inne jedzonko to sie zmieni. A ile Tymek wazy??

Witam :tak:!
Moja bratowa u której ostatnio była teściowa również urodziła niedawno córeczkę która ma już 3 miesiące nie jest karmiona piersią (tylko mlekiem prosto od krowy rozrabianym z wodą)i oczywiście teściowa jej się nie czepia bo tak ładnie wnusia przybiera na wadze ( waży teraz ponad 7 kg) i porównując Amandę do niej to moja mała wygląda mizernie:baffled:

OMG jak mozna takie male dziecko karmic mlekiem krowim? :szok: ja czytalam ze chyba do 2 czy 3 roku zycia nie wolno !!! :szok: :szok: :szok:

women sliczny list
pati, women podziwiam ze przeczytalyscie wszytko, tez o tym myslalam ale za duzo tego :baffled:

kathe moj maluch tez nie je butli, az nie wiem co robic maly skubaniec jest taki silny ze normalnie odpycha reke. tatus dzis toczyl z nim batalie prawie godzine i nic, maly nie ruszy bulti i juz, w koncu tak sie zmeczyl walka z tatusiem ze usnal, a ja jak wrocilam od fryzjera to ponad 30 min mi wisial na cycku taki byl glodny, a nie bylo mnie niecale 1,5 h a przed wyjsciem go nakarmilam :blink:

czesc dziewczyny

mleko krowie ... moja mam tez mnie tak wykarmila , tylko pierwsza dawke dala mi nie rozcieczona i biedna calkiem sie zakorkowalam .... i podobno strasznie sie meczylam
(moja mam nie wierzyla w te sztucune mleka ktore w tamtym czasie mozna bylo dostac)
pozniej juz dostawalam pol na pol z woda
moja biedna mama :)

jest piekne slonce a ja wyrodna matka bylam z malym w sklepach w banku i na poczcie
i na spacer juz mi sie niechce
mam nadzieje ze jutro bedzie tez ladna pogoda

ten list jest .................... wooow
az sie poplakalam

wisienka ... dlaczego ty tak czesto karmisz .... ty nie masz zycia
moze pozwalasz dziecku zasnac podczas jedzenia i wtedy sie szybko najada i znowu jest glodne
ja przeczytalam gdzies fajny sposob ( przynajmniej u mnie skut

skutkuje ) najpierw z jednej piersi ... maly z reguly przysypia ... wiec go przewijam to sie rozbudzi i znowu karmienie z drugiej ..... przy przewijaniu mu sie odbekuje i ulewa ... potem juz je spokojniej

dzieki temu ma przery w karmienu co 3,4,5 godzin zalezy

Witam,

Women, znowu ryczalam jak czytala list... Boze, nigdy nie bede umila zrozumiec czemu takie kruszynki umieraja...:-(:-(

Pati, podobala mi sie piosenka:tak::tak: Co do nowych watkow to zdecydowanie TAK:tak::tak::tak:

Women, Pati pisalyscie, ze przeczytalyscie o Mai wszystkie stronki (ja calego forum nie dalam rady...) i Pati, pisalas, ze rodzice Mai stracili drugie dziecko:-( a mozesz napisac czemu, i co sie stalo??

reklama
cześć mamcie mnie dziś cały dzień nie było w domku. pojechaliśmy z Kaperkiem do Krynicy:) kurde u nas beznadziejna pogoda nic sie nie chce i jeszcze ciągle o Majce wszędzie myśle ehhh kochany dzieciaczek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry