• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja w 11tc miałam USG dopochowe i przez brzuch :-) jednak wtedy bardziej wyraźne było przez brzuch
w 14tc miałam już tylko brzuszne :tak:
na kolejne USG idę 5.06. :tak::-):tak:

larvuniu my imionka tak jak napisałam mieliśmy wybrane długo przed poczęciem :-) no i wtedy jeszcze doszły długie miesiące oczekiwań i walki o maleństwo no i teraz już nie mamy problemu :-p

misia dzieki :-D hmmmm... jak to zdrobnic?? :confused:
chyba nie bedzie rademenes :eek:

szukam teraz imion w srod bajek ;-)
-lolek, bolek, gucio, casper... :) kurna nie wiem :confused:

Mi sie podoba imie Sara ale niestety nie moge tak dac:-( Wiec tez troche glowkujemy, zreszta jak sie urodzi to juz bede wiedziała:-)

A co do karmienia to tez sie zastanawiam jak to bedzie bo Macia nie karmiłam bo nie miałam pokarm, no i nie chcialo mu sie ssac, moze to bedzie inne:-)

My dopiero wczoraj wymyśliliśmy imiona dla chłopaka, bo mam przeczucie, ze będzie synus... chociaż strasznie chciała bym dziewczynkę. W każdym razie chłopiec będzie mial na imię Kuba albo Mikołaj, a dziewczynka Hania albo Inga.

reklama
Lilka mleko jest już zamówione od gospodarza :-) ja się wychowałam na takim mleku i moje dzieci też tak będę chować :tak: no chyba że dzieci będą uczulone na krowie mleko :baffled:
:confused::confused::confused::confused:
Nie rozumiem...chcecie maluszki karmic mlekiem krowim?
Niewiem jak jest teraz,ale chyba mleko krowie jest za ciezkie dla takich malych zoladeczkow :szok::szok::szok:

Melanie z naszego forum ma corcie i chciała dac imie Paris a urzad sie nei godzil!!!
przez długi czas chodzili i prosili,skonczyło sie tak ze corcia jest parisa....w papierkach
A teraz Melanie ma synka Maddoxa :tak::tak::tak:
Urodzonego i rejestrowanego w Anglii.

A moj syn ma na imie Anthony przez h w srodku.
Dostal akt urodzenia Irlandzki tak wiec pani w urzedzie cywilnym w Pl nie miala nic do gadania,a chciala wiele powiedziec :wściekła/y:
A coreczka bedzie Mischelle :tak: Maz sie uparl na to imie :eek: Dla mnie to i tak bedzie Michalinka tak jak Antek jest Antosiem :tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry