• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czuje, ze bede miala chlopca, zdziwie sie jezeli nie...
powiedzcie czy takie odczucia sie sprawdzaja?

mi sie sprawdziło :tak:
od poczatku mowiłam ze corcia bedzie
ale brzuch mialam na chlopca (zabobony rodziny),i tata tez nie wierzył nawet usg ze to laska a nie syncio bedzie
no i wszyscy mi owili ze chlopak a ja swoje :-D

dlatego mysle ze etraz tez sie moje przeczucia sprawdza :cool2:
jestem ciekawa

reklama
Lilka ja mialam w podstawowce kolege Maxa wiec mysle ze z tym imieniem nie powinno byc problemu!!! A tak w ogole to to jest skandal ze nie mozna dac dziecku takiego imienia jak sei che bo naprzyklad urzad nie pozwoli!! U nas na lipcowkach byla dziewczyna, ktora chciala nazwac chlopca Ewan i z tym byly problemy! Chyba na szczescie dla niej-urodzila dziewczyxnke bo oszczedzila sobie klotni z urzednikami!!!

Krecik ale ten twoj kolega mial ''x'' w srodku???
to wogole jestem pod wrazeniem
bo wiem ze robia problemy

Melanie z naszego forum ma corcie i chciała dac imie Paris a urzad sie nei godzil!!!
przez długi czas chodzili i prosili,skonczyło sie tak ze corcia jest parisa....w papierkach

czytałam jakie sa wymogi nadawania imion i np. imiona musza sie konczyc na ''a'' :szok: a pzreciez nie wszystkie sie koncza i mozna je nadawac

mi np. podoba sie imie Kasia,ale Katarzyna nie :no:
Magdalene jest skrocona i jest osobne imie Magda
mysle ze z Maksem tez by tak mogli zrobic
chciałam dac imie Kuba,bo Jakub jakos tak nie...i dowiedziałam sie ze nie mozna tak dac :eek:

dlatego sie zastanawiam jak to z Maksem

ale...bede mieszkac zagranica..wiec tam imie nadam na jakie sie zdecyduje ...i zastanawiam sie czy u nas jakbysmy wrocili czy by były jakies urzedowe problemy?z tym Maksem...dlatego zadzwonie i sie zapytam

Ja właśnie wróciłam od ginki,wszystko pięknie pozamykane, dzidziuś i macica rosną, ale znowu mam robic kupę badań - chyba zbankrutuję, widziałam bejbisia na usg, ale nie było mozliwe zobaczenie płci. Za miesiąc idę na 3D.

Misia a jakie miałas usg? tzn. dopochwowo czy juz przez brzuszek??
bo sie zastanawiam jak ja bede miala robione za tydzien

a z badan to ja mialam mocz i krew na samym poczatku ciazy,jeszcze nie wiedziałam ze jestem ale byłam
wyniki były super i lekarz do dzisiaj nie kazał mi ich ponowic :eek:
tez sie nad tym zastanawiałam....czy to ok no ale widocznie nie widzi powodu by sprawdzic...

oj Kajunia to ci kasy na mleko podwojnie pojdzie :-):tak:
moja mała piła poczatkowo 200-250zł meisiecznie
a kumpeli corcia co mialam specjalne mleko dla alergika jadła 600zł meisiecznie :szok::szok::szok:

Lilka mleko jest już zamówione od gospodarza :-) ja się wychowałam na takim mleku i moje dzieci też tak będę chować :tak: no chyba że dzieci będą uczulone na krowie mleko :baffled:

co do imionek myśmy wybrali już dawno dawno temu :eek:

dla dziewczynek: Olivia, Nicola, Julia ...

dla chłopczyków: Olivier, Nikodem, Aleksander ...

a jak będzie parka: Olivier, Nicola

Lilka wiesz co, ja miałam już w 15 tyg robione przez brzuszek. I dzisiaj również. Myślę że spokojnie przez brzuch juz Ci zrobi na tym etapie ciązy. Ja muszę robic te badania przez ten incydent z bilirubiną, muszę ją kontrolować do końca ciązy niestety... trzeba chuchać na zimne...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry