• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U mojego mezulka cala rodzina XXXL :-D
i wiecie co, uwazam, ze ci z wiecej kg sa bardziej pogodnymi ludzmi :tak:

też się z tym zgodzę :tak: coś w tym musi być, moja kochana babcia której jest naprawdę dużo to taka pogodna osoba ;-)

karmienie cycem... czy to boli jak dzidzia ciagnie cyca?? :eek::confused:

No co Ty! Dla mnie karmienie piersią to najcudowniejsze, co może spotkac kobietę! Sprawiało mi to ogromną przyjemność. Udało mi się karmic do 7 miesiąca, karmiłambym dalej, ale niestety mleczko mi zanikało miałam stresy na uczelni i po prostu się dłużej nie dało. Ale teraz chcę karmić nawet do roku. Dla mnie karmienie piersią to kwintesencja macierzyństwa, po prostu to uwielbiam :tak:

reklama
Dziewczyny dzięki za rady:tak: Popijam sok z malin ale przede wszystkim z mniszka, którego zrobiłam bardzo duuużo w tym roku. Ale i tak najbardziej mi pomaga grota solna, a że mam ją własną osobista to przesiaduje tam godzinami. :-p:-D

ale ci dobrze! ;-)

Jejku straszycie z tym karmieniem, a ja miałam takie ideały ze tylko piersią. Zobaczymy co z tego wyjdzie:szok:

No co Ty, nie nastawiaj się negatywnie! Będzie dobrze!

Udalo mi sie wejsc na krociutko ale sobie pewnie znow z wami nie pogadam bo mam problemy z polaczeniem, to znaczy trudnosci z wejsciem na bb!!!
Widze, ze szukacie juz imion! Ale fajnie!
Ja dla dziewczynki mam :Milla, Maja, Amelié,Laura
a dla chlopczyka tez takie rzadkie: Moj faworyt to Colin, a inne to Bruno, Benjamin, Elias,Kai
Pewnie pomyslicie ze jakas powalona jestem ale ja poprostu lubie oryginalne i wyszukane imiona!!

A tak w ogole zycze wam dalej bezprobklemowych ciazy i zdrowo rozwijajacych sie dzidziusiow!!! Nie wiem kiedy znoiw uda mi sie do was zajrzec ale mam nadzieje z eniebawem!!! Buziaczki!!!

A Blanka to sliczne imie i to Wy powinjisie cnazwac swoje dziecko jak chcecie a nie robic przyjemnosci komus z rodziny!!! Mowie wam z doswuiadczenia ze wszyscy sie przyzwyczaja tak jak do mojego allanka!!!

lilka no to dla dziewczynki mam, ale dla chlopca to delemat :eek:
krecik ja tez lubie wyszukane imiona... tylko tyle ich jest, ze juz sama nie wiem
jak narazie zadne az tak mi nie utkwilo i codziennie zmieniam zdanie
na inne niespotykane imie :tak: kurcze....
ale jak cos to podrzucajcie imiona... moze ktores mnie "zauroczy" :-D
misia chcialam dac za 1rwszym razem Maciej(moja 1 milosc z przedszkola:zawstydzona/y:),
ale jakos za popularne ;-)

reklama
dzisiaj wpadłam na pomysł ze jak bedzie chlopczyk to na drugie imie na chrzcie dostanie imie po naszym kochanym papiezu i ..swoim tatusiu---Karol :-)
czyli Maksymilian Karol
nawet ładnie brzmi hihiiii choc tego drugiego imienia nie bedzie uzywał,bo dostanie urzedowo jedno
i tak długie imie a mamy tez długie nazwisko...

ale wiecie co? postanowiłam sie dowiedziec czy moge mu dac na imie Maks...czy urzad cywilny sie zgodzi
warto sprawdzic...choc watpie czy sie zgodza.....no a jakby sie zgodzili to w sumie i tak nie wiem co bysmy postanowili :confused:

ale wybiegam do przodu :szok: hihiiii

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry