Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i , oliwia zresztą tak samo, jakaś dzisiaj posepna i marudna:-(, w dodatku wyszła jej na rączkach wysypka , chyba od trukawek bo dałam jej spróbować 1/4 a nic innego nie jadła ostatnio nowego .:-

, wielka szkoda jej, żal maluszka i jej męża oby chłop sie pozbierał szybko 

) i mam nadzieje, ze jakos bedzie... POki co daje nadal ta laktuloze. Lekarka dala nam skierowanie do Wrocka do kliniki gastroenterologicznej dla dzieci - termin na 31 lipca
zeby ewentualnie sprawdzic jelita, ponoc czasem jest kawalek jelita pozbawiony ruchow robaczkowych i kal nie przesuwa sie... jest to zadka choroba 1:5000, no i leczy sie wylacznie operacyjnie:-( ale najczesniej diagnozuje sie ja u noworodkow, nie chca ssac, zwracaja, maja zdety brzuch i zaparcia. No akze mam nadziej, ze u nas to wynika z tego, ze organizm musi sie przestawic na produkty stale - a nie tylko cycus i bedzie dobrze...
biedny Oskarek, pewnie bedzie mial robiona gastroskopie :-
Hej... Kochane Moje... jestesmy, zyjemy ;-)
...net nam padl... i bylismy dobrych kilka dni odcieci
Chyba nie jestem w stanie nadrobic
Women, widzilam, ze pislas, ze dzis o nas myslalas... milutko mi sie zrobilo
U nas sprawa kupek delikatnie powraca... jak pilismy syropek (laktuloza) to bylo oki, 2-3 kupki co drugi dzien, jak odstawilam to znowu ciezko (ale byly, tyle ze zbite...). Ale od czerwca nie daje juz kaszy mannej (dawalo ja sie przez 2 m-ce - wiec zaliczone) i mam nadzieje, ze jakos bedzie... POki co daje nadal ta laktuloze. Lekarka dala nam skierowanie do Wrocka do kliniki gastroenterologicznej dla dzieci - termin na 31 lipca
zeby ewentualnie sprawdzic jelita, ponoc czasem jest kawalek jelita pozbawiony ruchow robaczkowych i kal nie przesuwa sie... jest to zadka choroba 1:5000, no i leczy sie wylacznie operacyjnie:-( ale najczesniej diagnozuje sie ja u noworodkow, nie chca ssac, zwracaja, maja zdety brzuch i zaparcia. No akze mam nadziej, ze u nas to wynika z tego, ze organizm musi sie przestawic na produkty stale - a nie tylko cycus i bedzie dobrze...
chcielismy zrobic USG ale ponoc na USG jelit nie widac za bardzo...
Biedak Oskarek z ta kupkąanulka dobrze ze juz jestes, juz sie tu martwilismy o Ciebie ;-)biedny Oskarek, pewnie bedzie mial robiona gastroskopie :-
-( ja mialam 2 razy i takie to nieprzyjemne ze nikomu nie zycze, a zwlaszcza takim kruszynka :-
-(
dobrze ze Pani dokor dala Ci to skierowaniw, ale nie sadze aby mial ta chorobe o ktorej piszesz, przeciez ladnie ssaie :-):-) sadze ze to przez manne
ja tam z moim jeszcze nigdy nie mialam problemow z kupka, teraz jak podaje mu sloiczki to robi mi ladnie co 3 dzien przewaznie z rana, max, do poludnia ;-)
ucalujj go ode mnie w czolko![]()

Witaj Anulka ja o Tobie też myślałamBiedak Oskarek z ta kupką
Aniulko witaj.
dobrą macie panią lekarz![]()

Mój też jeszcze w pracy![]()