reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
az mi glupio women tutaj o wakacjach a ja mam takie koszmarnie przyziemne pytanie
czy macie sposob na czyszczenie piekarnika , mam w nim juz taki syf a moze nie dlugo bedziemy sie przeprowadzac no i ..... wynajelismy jak kuchenka byla nowa to chociaz wypada ja umyc ale jakos mi nie idzie

reklama
Co do wakacji to my nie mamy żadnych jeszcze planów:-(:-(:baffled:

My też nie mamy zbyt określonych planów ... myślimy cos o morzu (naszym Polskim) tylko jeszcze dokładniej nic nie wiemy a trzeba sie określić żeby Piotrek szybko zaklepał sobie urlop w pracy bo już co nieco pozajmowane.

Może któraś z Was ma jakąś fajna kwaterę nad morzem do zaproponowania gdzieś byłyście i wam sie podobało ??

My na wakacje nigdzie nie pojedziemy chyba,ale tak jak Wisienka mamy morze pod nosem,tak więc pewnie będziemy tam śmigać :tak:

A jeszcze co do moderatorów,chciałabym,żeby Misia została + ktos od nas.
Będzie pomagać początkującemu i korygować błędy w razie potrzeby ;-)
No i nie wyobrażam sobie Listopada bez jej moderowania :tak:

Ide się troche popanoszyć na wątkach :laugh2::laugh2:

Mirka
ja mialam taki spray dp grila i wlasnie piekarnika, ktorym pryskalo sie na noc, tworzyla sie taka piana i rano elegancko wszystko sie czyscilo:tak: Nawet stary centymetrowy brud:tak: musisz popytac w sklepach;-)

Mirka ja zazwyczaj cifem.
Cif zostawiałam na tym brudzie kilka godzin a później szorowałam.
Aaaa i mąż z pracy przynosił specjalne płyny do kuchenek,ale niewiem jak się nazywają i nie dostaniesz tego w zwykłym sklepie :baffled:

Oho młody po 3,5 godzinach snu się obudził.
Narka :tak:

A jeszcze co do moderatorów,chciałabym,żeby Misia została + ktos od nas.
Będzie pomagać początkującemu i korygować błędy w razie potrzeby ;-)
No i nie wyobrażam sobie Listopada bez jej moderowania :tak:

annineczka a to tak, ja tez nie wyobrazam sobie tego watka bez misi, mi wlasnie chodzi abyscie wybraly kogos kto tu czesto zaglada (jak ja codziennie) i jej pomoc ;-):-) no i mi sie jeszcze wydaje ze zwyciezczyni zanim napisze do administratora to jeszcze najpierw misie powinna spytac. ;-)

bylam na chwile na spacerze i na poczcie, wyslalam babci kilka zdjec wnuczka, ciekawe kiedy dojda :dry: bo cos mamuska wspominala ze p[oczta strajkuje

mirka ja polecam jakis srodek czyszczacy, zostawic na okolo 30 mnin, potem zalac wrzatkiem wody i tez odstawic na chwile aby brud namiekl i potem juz odrazum czyscic srodkiem i wszystko l;adnie powinno zejsc

Właśnie sie popłakałam :-(:-(:-(.

AGATA MRÓZ nie żyje .
Nasze Złotko Siatkarka ... dwa miesiące temu urodziła córeczkę . Przegrała z białaczką ...
Jakie to Życie jest zajebiście nie sprawiedliwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(:-(:-(:-(
Onet.pl Wiadomości
Też słyszałam jaka szkoda:-(

az mi glupio women tutaj o wakacjach a ja mam takie koszmarnie przyziemne pytanie
czy macie sposob na czyszczenie piekarnika , mam w nim juz taki syf a moze nie dlugo bedziemy sie przeprowadzac no i ..... wynajelismy jak kuchenka byla nowa to chociaz wypada ja umyc ale jakos mi nie idzie

No to ja też napiszę jak anineczka Mr. Muscle spray psikasz zostawiasz i do roboty wszorowanko ale schodzi:tak:Mirka do roboty!:-D

Ale ładne truskawy kupiłam zaraz pojemy troszkę.
Karina u was też tak wieje?U nas b. ciepło ale głowę prawie urywa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry