Bira alle masz nocnego marka

A o której Inge kładziesz spać?
Jej współczuje,ja to bym już chodziła wkurzona od rana.Jak się nie wyśpie to jestem wredna i wściekła
Anineczka, kładę ją między 19 a 20. Teraz raczej ok. 20. Później sie nie da, bo chyba nikt z pobliskiego otoczenia by tego nie przeżył

;-) Jest już tak nieznośna, ze całe osiedle ją słyszy

Ja nie wyrabiam już. Jestem śpiochem i wstawanie o 3-4 rano to dla mnie mordęga. Rano jestem tak wściekła, ze każdy kto mi podejdzie jest napadany

Nawet bogu ducha winne psy mają przesrane... ^ rano jakoś byłam w stanie przeżyć, ale 3 to jest ku..a środek nocy

bira pewnie Inge ktos ociotowal 
musisz ja wykapac w tym gownie jak to moj danny powiedzial ze tak to wyglada :-):-) zobaczysz ze bedzie lepiej ;-) 
Wiśnia, teraz już jestem pewna, że jest ociotowana. Niestety na kąpiel za późno bo śpi, ale jutro jak mnie obudzi o 3 to ją na trzy zdrowaśki do pieca wrzucę (tak kiedyś też odczyniali uroki

) A jak to nie pomoże, to jej wosk nad głową przeleję;-)
ja mam tak samo. po prostu MUSZĘ się wyspać i moje dziecko chyba o tym wiedziało od początku ialbo podało sie na mnie bo śpi cały czas od 20 do 7,30

jak w zegarku. no i przez dzień ma zawsze identyczne drzemki i o tych samych porach. Jestem strasnzie zadowolona, że tak się u nas to ułożyło.
Elbra, Inga tez kiedyś wstawała 6-7, ale teraz jej odbiło. Jesssu mam nadzieję, ze szybko wróci do dawnych przyzwyczajen
Ps. Ten wątek o zabobonach to jakas masakra hehe prawie z fotela spadłam jak ludzie to biorą na serio,jaies biedne dziecko musialo sie kąpac w jakies "brudnej" wodzie hehe,maskara
Kochana, to urok się zmył, dlatego ta woda była taka brudna;-)
Matt dziś cały dzień spi.
Od rana miał tylko jedną przerwe dwugodzinna w spaniu,a tak cały czas spi

Oj chyba go coś bierze :-(
Anineczka, ja myślę, ze on ma taki dzień dzisiaj. Inga czasami też tak miewa. Bardzo rzadko, ale zdarzają się takie cudowne dni. Będzie ok.
Czesc Wam dziewczyny
No to u nas juz postanowione otwieramy sklep normalny u nas i plus sklep inetrnetowy
oj chyba z wagi szybko polece heheheh ale to dobrze
Ale mam stracha z tym sklepem
Dzisiaj zlozylam pierwsze zamowienie od producenta ale to takie mniejsze reszte bede zamawiac jak dostane decyzje odnosnie lokalu
Tak wogole to dzisiaj mam jakis sadny dzien w mojego terroryste malego cos wstapilo wykonczyl mnie caly czas marudzi i placze
Przez to tak ciezko bylo rozmawiac mi z facetem i skladac zamowienie bo tutaj maly placze pies szczeka a ja mam telefon w reku i pisze zamowienie z malym na rekach
mam nadzieje ze dobrze sie zrozumielismy z zamowieniem
Karina, super, że sprawy już ruszyły. Teraz czekam na adresik w necie :-)
A własnie zapomniałam powiedzieć. Ide za tydzień na weselicho i kupiłam sobie dzis kiecke. w końcu bo już ostatni dzwonek był. jak mi małż zrobi fotki (z czym będzie ciężko) to wkleje na tajnym;-)
Elbra, czekamy na fotki:-)
Super, brawo, gratulacje:-):-):-):-):-):-):-)