Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
tylko strach pomyslec jak tak ma byc z Szymkiem przy kazdym nastepnym zabku.

A i chciałam napisać jeszcze spóźnione życzenia
dla naszych
KACPERKóW
z okazji skończenia
7 miesiąca swojego życia.
Samych słodkości życzę i uśmiechu na bużkach.
:-):-):-):-)
;-)

... Ludzie jak ten czas szybko leci niedługo nasze dzieci będą wyprawiały 18 stke hahah

. Nie można odwrócić od niego oczy na sekundę. Jak leży na ziemi to oczywiście dobiera sie do szuflad i bez problemu je otwiera Ludzie jak zacznie całkiem raczkować to normalnie będzie masakra ;-)
jestesmy umowieni u 4 klientow z dostawa... lacznie jakies 130km zrobimy... uciekam;-)

dzień doberek....
DOSTAŁAM @!!!!!!!!!:-) JUPPPIIII!!!
kuźwa 8 dni po terminie!!!! wrrrr i tak ide po niedzieli na badania...bo chyba sie sypie:-) a spóźniający sie @ to dla mnie naprawde wielki szok bo zawsze miałam jak w pysk strzelił... ehh
WomenKapik dziekuje za zyczenia;-) ja też YCD oglądam!:-) ale byłam za Kasia albo Kryspinem a to dlatego ze Artur już strasznie dużo zdobył w swoim zyciu i jest naprawde już zawodowcem....
Aluśka gratki dla Amandzi supppeeerrr!!! że już nie musi tej pieluchy nosić:-) no i na super lekarza trafiliscie w końcu:-)
Beatko masakra co za lekarzee!!! wrrr nienawidze jak ktoś ręcE po łapówki wyCIĄGA...zdrówka dla Oleńki...
Liluś no to miałaś mężusia długo w domu na urlopie.....
KArinka pewnie ząbeczki Szymusiowi wychodzą:-) oby szyybciutko wyszły i bez wiekszych krzyków:-) i ja też bede klientką:-)
Dziunia super że Oliwka tak ładnie chce jeść i ze nocki lepsze buziak..
zaraz doczytam dalej tylko ide kaweczke zalać:-)
buziaki

dzien dobry:-)
ps. ale sie wkurzylam...
wyczytalam, ze tarte jablko zatwardza!!!! a ja 2 razy dziennie dawalam Oskarkowi by kupka byla bardziej miekka... ach, stara a glupia, wierzylam w stereotypy a nie sprawdzilam![]()

dzień doberek....
DOSTAŁAM @!!!!!!!!!:-) JUPPPIIII!!!
kuźwa 8 dni po terminie!!!! wrrrr i tak ide po niedzieli na badania...bo chyba sie sypie:-) a spóźniający sie @ to dla mnie naprawde wielki szok bo zawsze miałam jak w pysk strzelił... ehh

no ale to bylo kiedys...