Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witajcie dziewczyny
Na razie tak szybko bo moj krzykacz dzisiaj tez daje niezle popalic, pozniej poczytam co naskrobalyscie.
Mam pytanko odnosnie tego sklepu co chce otworzyc.Podjelam rozmowy z kilkoma producentami i chcialabym zebyscie zasugerowaly jakie marki dla Was jako potencjalnych klientow beda istotne. Wiadomo ze bede musiala miec towar drozszy cenionej marki ale i tanszy zeby bylo na kazda kieszen
Prodcenci to
-Arti
-Grapol
-Chicco
-Graco
-Fisher Price
-Coneco

Lilka
znam ten bol;-) Wiesz jak ja jeszcze nic a nic nie nie kumalam szwajcarskiego to nie lubilam z domu wchodzic, jak ktos przylazil to drzwi nie otwieralamTelefonu to do tej pory nie lubie odbierac;-) Nadal mam kompleksy na tle jezykowym
![]()

to tak samo jak ja, zawsze jak ktos sie mnie cos pytal to mimo iz czasem rozumialam zawsze mowilam sorry nie rozumiem i odchodzilam, drzwi tez nie otwieralam a tel to juz w ogole, zreszta do tej pory nie odbieram bon do mnie i tak nikt nie dzwoni. Teraz juz naszczescie dogaduje sie bez problemu i nie musze sie chowac.