Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witajcie dziewczyny
Na razie tak szybko bo moj krzykacz dzisiaj tez daje niezle popalic, pozniej poczytam co naskrobalyscie.
Mam pytanko odnosnie tego sklepu co chce otworzyc.Podjelam rozmowy z kilkoma producentami i chcialabym zebyscie zasugerowaly jakie marki dla Was jako potencjalnych klientow beda istotne. Wiadomo ze bede musiala miec towar drozszy cenionej marki ale i tanszy zeby bylo na kazda kieszen
Prodcenci to
-Arti
-Grapol
-Chicco
-Graco
-Fisher Price
-Coneco

Lilka
znam ten bol;-) Wiesz jak ja jeszcze nic a nic nie nie kumalam szwajcarskiego to nie lubilam z domu wchodzic, jak ktos przylazil to drzwi nie otwieralamTelefonu to do tej pory nie lubie odbierac;-) Nadal mam kompleksy na tle jezykowym
![]()

to tak samo jak ja, zawsze jak ktos sie mnie cos pytal to mimo iz czasem rozumialam zawsze mowilam sorry nie rozumiem i odchodzilam, drzwi tez nie otwieralam a tel to juz w ogole, zreszta do tej pory nie odbieram bon do mnie i tak nikt nie dzwoni. Teraz juz naszczescie dogaduje sie bez problemu i nie musze sie chowac.