anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
dziewczyny, napiszcie prosze czy wiedzialyscie, ze tarte jablko zestala - zatwardza kupke
bo nie wiem czy sama bylam w tym nieuswiadomiona
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny, napiszcie prosze czy wiedzialyscie, ze tarte jablko zestala - zatwardza kupkebo nie wiem czy sama bylam w tym nieuswiadomiona
![]()

Wisienka nie stresuj sie na synka:-) ja tak mam też często :-)) ale Dawid przychodzi to wychodza sie wyładować:-) na kaweczke zakupy itp:-)

dziewczyny, napiszcie prosze czy wiedzialyscie, ze tarte jablko zestala - zatwardza kupkebo nie wiem czy sama bylam w tym nieuswiadomiona
![]()

lilka ja to bym musiala chyba z godzine albo dwie czekac az sie uspoki, tzn zmeczy placzem i zasnie, a tyle to ja bym nie wytrzymala. wkurza mnie czasami na maxa ten moj synek ale nie moge sie patrzec i sluchac jak placze :-( ach te nasze dzieci.......
wzielam go na rece po 5 min i dalam cyca i spi mi teraz jak anioleczek :-):-)
![]()
to jakas kompletna bzdura wg mnie
jak mialam problemy z wyproznieniem wlasnie zatwardzeniem to pielegniarka kazala mi jesc jablka wlasnie.....wiec kompletnie nie rozumiem tego![]()

az mialam wyrzuty sumienia... ach... wiem, ze kiwi, truskawki, brzoskwinie i jagody (ale swieze) dzialaja rozluzniajaco