reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jednak dziś nie odrobimy basenu bo nie zdążymy dojechać na zajęcia Piter dopiero teraz wyszedł z pracy i nawet byśmy nie zdążyli zjeść a nie po to robiłam obiadek :-D;-)

Wisienka nie stresuj sie na synka:-) ja tak mam też często :-)) ale Dawid przychodzi to wychodza sie wyładować:-) na kaweczke zakupy itp:-)

sabina juz sie pogodzilam z synkiem :-):-) jutro bede sie odsteresowywac :-):-)

anulka ja myslalam ze rozrzedzaja, zreszta jak bylam w polandzie to moja mama mu starla troszke to takie kupki mial ze ho ho :-D:-D

a dzisiaj pierwszy raz zrobil taka malutka, zbita juz :-):-) wiem ze kupki to smierdzacy temat, ale ta mi sie podobala, moglby takie caly czas robic, przynajmniej jaj sobie nie ubrudzil :-):-)

lilka ja to bym musiala chyba z godzine albo dwie czekac az sie uspoki, tzn zmeczy placzem i zasnie, a tyle to ja bym nie wytrzymala. wkurza mnie czasami na maxa ten moj synek ale nie moge sie patrzec i sluchac jak placze :-( ach te nasze dzieci.......
wzielam go na rece po 5 min i dalam cyca i spi mi teraz jak anioleczek :-):-)

Wisienka może Mu się pić chciało, Tymek wczoraj nie mógł zasnąć (był po kolacji - moje mleko z kaszą i po kąpieli dopił mleka jeszcze), przewracał się z boku na bok i "miauczał". Dałam Mu trochę wody w butelce, wypił i od razu zasnął. Teraz Młody dużo pije wody.

dziewczyny, napiszcie prosze czy wiedzialyscie, ze tarte jablko zestala - zatwardza kupke:szok: bo nie wiem czy sama bylam w tym nieuswiadomiona:baffled:

Anulka ja już sama głupia jestem. Kiedyś słyszałam, że na rozluźnienie stolców dobre jest jabłko gryzione, a na związanie - tarte. Nie wiedziałam jak to się ma do dzieci, ogólnie sie mówi, że jest tak jak myślałaś wcześniej, więc się nie dziwię, że byłaś w szoku po usłyszeniu tej wiadomości. Ciekawa jestem jak sprawa się ma z jabłkami pieczonymi, one są na tyle miękkie, że łatwo można je podać dziecku. No trochę ma mniej wartości odżywczych, no ale coś za coś.

Kto jeszcze ma imprezę w najbliższym czasie? Elbra, Asix, Wisienka, Women... dziewczyny udanego imprezowania. No, Sabina też - bawcie się dobrze.

Już nie pamiętam co tam jeszcze miałam dopisać.

to jakas kompletna bzdura wg mnie
jak mialam problemy z wyproznieniem wlasnie zatwardzeniem to pielegniarka kazala mi jesc jablka wlasnie.....wiec kompletnie nie rozumiem tego :no:

Lilus jest tak jak pisze Jolie... gryzione rozluznia, tarte zatwardza:szok:

tu jest artykul
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79405,3884679.html

Pusia, Lilka, Wisienka... czyli nie ja jedna taka madra:laugh2: az mialam wyrzuty sumienia... ach... wiem, ze kiwi, truskawki, brzoskwinie i jagody (ale swieze) dzialaja rozluzniajaco:tak:

reklama
Hej
Ja tylko na sekundke bo właśnie robie małe przemeblowanko chatki i sprzątam dość porządnie.
Ale chciałam powiedzieć Aniulce,że TAK jabłko zatwardza.
Tak samo jak banan.

See you later :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry