reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a co z jabluszkiem w sloiczku? ono rozluznia czy zatwardza? :confused::confused:

anulka widze ze dbasz o siebie ;-) ja tam nie chodze do kosmetyczki - sama sobie radze z depilacja, nawet lusterka nie potrzebuje ;-):-p

Ladina buziaczki dla Twoich 7 miesiecznych chlopakow :))

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka
znowu wyjezdzasz mi z tym depilowaniem;-) Ty uswiadom mnie w koncu, czy to tak dokladnie depiluje, ze cale cipka gola, nawet na dole na calych wargach;-)?

taaaak, zostwiam tylko pas startowy:-D

Anulko ło matko to powodzenia:-)

dzieki:-p

Anulka na podstawie tego artykułu to wywnioskowałaś?Dla mnie to bzdura bo niby właśxciwości jabłka zmieniają się?Dla mnie działa rozluźniająco.A artykuł nie ma pochodzenia naukowego prawda?

Anulka napisć wklej fotki:-D:-D:-D

Beata, artylul tez - lubie ich artykuly, ale wczoraj usiadlam i czytalam na forum o zaparciach i kilka mam pisalo wlasnie, ze lekarz gastroenterolog kazal nie podawac tartego jablka, banana i marchewki - bo zatwardzaja... takze nie mam watpliwosci:tak::tak:

a co do fotek...:-D:-D:-D to ... hmmmm, chyba sie wstydze... he,he...:-p:-D:-D:-D:-D

a co z jabluszkiem w sloiczku? ono rozluznia czy zatwardza? :confused::confused:

anulka widze ze dbasz o siebie ;-) ja tam nie chodze do kosmetyczki - sama sobie radze z depilacja, nawet lusterka nie potrzebuje ;-):-p

nie wiem jak to ze sloiczka, ja poki co jabluszko odstwilam - lekarka kazala nam probowac truskawy, bo dzilaaj extra na jelitka... ale powolutku z wprowadzaniem, bo czesto alergizuja. Oskar jadl juz 3 razy i poki co super, zadnych wysypek:tak:

a co do kosmetyczki to nogi depiluje depilatorem i jest ok, pachy ostatnio robilam w salonie - wosk, ale to bylo rok temu... od tamtej pory regularnie pilnuje by co 3-5 dni usuwac sama depilatorem, jak sa malusie tonie boli - i jest gittttt:-D

a bikini, hmmm, maszynka nie lubie, bo na drugi dzien sa juz odrosty, a tak jest fajnie:-) tyle, ze boli:-(

Anulka
a to sie da tak z wszystkich zakamarkow za jednym pociagnieciem wyrwac, czy trzeba kilka razy woskowac?? Kurde poszabym na cos takiego tylko to troche krepujace chyba;-)

no to juz spadam, bo przedszkole wstalo;-)
zajrze wieczorkiem, coby cipke Anulki na fotach obejrzec:-D:-D;-)

w ogole zapomnialam sie pochwalic bo przyszlo dzis do mnie pismo i przynali nam wiecej kasy dla Davidka :-):-) niby nie duzo, ale za cos tym bardziej ze Danny dostal podwyzke w pracy w listopadzie jak synus sie urodzil to myslalam ze teraz nam zmiejsza a tu taka ladna niespodzianka :-):-)

gratuluje!!! ale prezent mily :-)
ja juz mezowi powiedzialam ze wszystkie socjale na dzieci wedruja w moje raczki :-):tak:
bez gadania!! mam plan za zwroty Milenie pokoik pieknie umeblowac i zrobic,pokupowac laska ciuszki,Hani komode,jakies zabawki nowe itd.

a ja dzis bede cierpiec, buuuuu:zawstydzona/y::-(:-p

ide na depilacje bikini - brazylijskie... tzw.glebokie:-p
och... ostanio bylam jak bylam w ciazy - w 4-5 m-c, potem radzilam sobie sama... no i wreszcie sie zebralam i o 19tej jestem umowiona w salonie;-)

no mi brazylijska depilacje maz serwuje,aczkolwiek zaniedbal ostatnio i jak narazie mam brazylijski busz :-D:laugh2::-p

a swoja droga podziwiam i szczerze przyznam ze przeszlabym sie na to ale w jakiejs innej meijscowosci :-p:rofl2:

Lilka oj świntuszki z Was:-D:-D:-D:-D

hahahaaa
ach Beata i starzy czasem powariowac musza :rofl2:
kupie pejcza jak mnie wkurzy przez dupsko dostanie hahaaaaaa:-D
ale napewno kupie sobie perfumy te feromony'kumpela mi pisala ze jak sie wypstrykala to tlum facetow na imrezie za nia lazil :rofl2: a wczesniej tak nei bylo
heheee kupie feromony na mojego,co by za mna zaczal lazic :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Sabinko
:zawstydzona/y::-p no wiesz z tym czytaniem nie jest latwo:-D
Swoja droga szkoda, ze dostalas Lilka miala by razniej;-)

no dokladnie :-);-)

a swoja droga to jestem pierwsza listopadowka ktora spodziewa sie drugiego bejbiczka
i pierwsza lipcowka 05' spodziewajaca sie trzeciego dziecka :rofl2: a na palcach mozna policzyc te co maja dopiero drugie:-p
dobrze nam idzie z Karlosowym :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry