Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i matti sie tak dziwnie na mnie patrzyl a ja sie zacieszalam do kompa

miałam wcześniej zajrzeć ale przyjechał chrzestny Amandzi a potem mój braciszek bo dostał przepustkę z 'woja'

:-):-)

pa pa
jemu dobrze tak jak jest, 
Wisienka ja nadal twierdzę ze rozluźniaa co z jabluszkiem w sloiczku? ono rozluznia czy zatwardza?
anulka widze ze dbasz o siebie ;-) ja tam nie chodze do kosmetyczki - sama sobie radze z depilacja, nawet lusterka nie potrzebuje ;-)
Ladina buziaczki dla Twoich 7 miesiecznych chlopakow)
No własnie jak to jest Anulka też o tym myślałam i jak długo nie odrastają bo depolowałam depilatorem boki ale dalej to chyba bym z bólu się zsikałaAnulka
a to sie da tak z wszystkich zakamarkow za jednym pociagnieciem wyrwac, czy trzeba kilka razy woskowac?? Kurde poszabym na cos takiego tylko to troche krepujace chyba;-)
no to juz spadam, bo przedszkole wstalo;-)
zajrze wieczorkiem, coby cipke Anulki na fotach obejrzec;-)
Lilka to ja tez kupujęgratuluje!!! ale prezent mily :-)
ja juz mezowi powiedzialam ze wszystkie socjale na dzieci wedruja w moje raczki :-)
bez gadania!! mam plan za zwroty Milenie pokoik pieknie umeblowac i zrobic,pokupowac laska ciuszki,Hani komode,jakies zabawki nowe itd.
no mi brazylijska depilacje maz serwuje,aczkolwiek zaniedbal ostatnio i jak narazie mam brazylijski busz
a swoja droga podziwiam i szczerze przyznam ze przeszlabym sie na to ale w jakiejs innej meijscowosci
hahahaaa
ach Beata i starzy czasem powariowac musza
kupie pejcza jak mnie wkurzy przez dupsko dostanie hahaaaaaa
ale napewno kupie sobie perfumy te feromony'kumpela mi pisala ze jak sie wypstrykala to tlum facetow na imrezie za nia lazila wczesniej tak nei bylo
heheee kupie feromony na mojego,co by za mna zaczal lazic![]()

dobre Lilka albowidziałam na allegro taki kufel do piwa z zakończeniem w kształcie penisa
ja muszę mojemu takie coś zakupić albo cycek bł teżWisienka czemu przecież kosmetyczka jak ginekolog nie jedna oglądałalilka przeciez wloski wszedzie rosna, tzn wiadomo ze wew, nie ale na zawnatrz tak i kolo odbyty tez to zeby kosmetyczka ladnie wosk nalozyla to chyba ladnie trzeba sie rozkroczyc
dla mnie to by bylo krepujace![]()

mozna sobie kupic takie dwie babcie nakrecane i...robic wyscigi ktora pierwsza
![]()
nie no dobre![]()

mamuski ja tak przelotem....
lilka-jestes niesamowita z tymi sex zabawkami
a z waszej wymiany zdan z wisienka na temat depilacji brazylijskiej to sie tak usmialam, ze myslam ze z krzesla spadnei matti sie tak dziwnie na mnie patrzyl a ja sie zacieszalam do kompa
aaa beatka-dobre bylo z tymi fotkami
anulka-no to powodzonka na depilacji!!! u mnie dziewczyny tez chodza, ja bym sie nie odwazyla!!! mam tak twardy i gruby wlos, ze depiluje nogi od 7 lat a nadal boli:-( a co dopiero pipke
kochane spadam konczyc sprzatanie i jade po funfelke!!!
milego weekendu wam zycze...
buziolki!!!
:-)

Wisienka ja nadal twierdzę ze rozluźnia
Wisienka czemu przecież kosmetyczka jak ginekolog nie jedna oglądała![]()

, ale do kosmetyczki to nie wiem czy bym poszła nawet nie wiem jak to w praktyce wygląda ...to sie jakoś leży czy co 
wyższa szkoła jazdy. Po normalnej maszynce to jak rano jest golenie to kurcze na wieczór już jeż .
.jakby ktoras byla zaintersowana to z Wrocka lub okolic zapraszam tutaj Depilacja laserowa chirurgia laserowa zamykanie naczyń - Centrum Terapii Laserowej - Wrocław, Dolnośląskie
moja siostra w tym centrum usuwala pieprzyki na plecach, mowi ze prawie nic nie boli, polecam!!!