karina1980
Fanka BB :)
Kurcze nie wiem co sie dzieje ale wszystko co napisalam nie wkleilo sie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

pusia-kojec fajny, ja tez o czyms takim mysle no bo jedziemy do polandu i nie bede miala gdzie malego polozyc ale tesciowa stwierdzila, ze przesadzam no i teraz nie wiem co mam robic w sumie to maly moze spac z nami na lozku no ale ja bede wtedy czuwac cala noc i za cholere sie nie wyspie...

Kuzwa i znowu nic dwa razy juz pisalam mzoe pozniej sie zbiore jeszcze raz![]()
cholera właśnie dzwoniła moja mama i mojej fryzjerki nie będzie w tą sobotę dopiero w następna :-( i tyle jeszcze muszę czekać !!!!!!!!

;-)Taki kojec czy lzoeczko turystyczne na pewno sie przydaPowiem Wam tak nie wiem z czego to wynika ale bylam kiedys u rodziny i maly jak byl senny przysnal na wersalce ale za chwile obudzil sie i byl marudny,placzliwy itd...., nastepnym razme jak pojechalam wzielam lozeczko i bylo juz zupelnie inaczej nie mowiac o tym ze bezpieczniej niz na lozku( chyba ze to byl zbieg okolicznosci)
![]()

zobaczcie same:
http://pl.youtube.com/watch?v=PgZgubuT2DMpusia nie martw sie co sie odwlecze to nie uciecze;-)
no wlasnie musze przekonac mojego M, tylko ze to mami synus no ale coz sprobuje....
ale mam beke wlasnie siedze i klikam na kompie a moj synek tak sie przeturlam ze mi sie znalazl pod krzeslemzobaczcie same:

.
. A tak w ogóle to ile Twój Synek mierzy bo wydaje sie na bardzo dużego