reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hallo:-)
Jejku jaka jestem zmasakrowana tym upałem:baffled: Cały dzień jeździlismy z mezulkiem od sklepu do sklepu zeby kupic panele i nic nie wybralismy:wściekła/y: Nie mozemy sie zdecydowac bo część podłóg mamy zrobionych przez poprzednich włascicieli i teraz musimy dobierać żeby pasowało.:baffled:

Larvuniu moje gratulacje!!! Ciesze sie ze maluszek w koncu dał o sobie znać:tak::-) Ale wiesz co wczoraj miałam klientke w grocie która ma teramin identyczny jak ja i jest drugi raz w ciąży i powiedziała ze jeszcze nie czuje ruchów:szok:. Wiec to pewnie u kazdego jest calkiem inaczej. Ja pierwsze ruchy poczułam na przełomie 15/16 tyg czyli baaardzo wczesnie!

Anulko co do toxoplazmozy każdy lekarz mówi inaczej:eek: Najwazniejsze zeby nie zachorowac bo to ma tragiczne konsekwencje:no:
Biedactwo a Twój remont trwa i trwa...

Sabina jak mnie kopie maluch i przyłoze reke to kopie jeszcze mocniej:-D, a jak Robert to cisza. Mój mąż juz zwatpił:baffled: że moze to poczuć. A ja strasznie chciałabym zeby poczuł.

Bira egzamin w miare, tylko ze mój pies który ogólnie jest dosyc posłuszny i jak chce to wszystko potrafi, na egzaminie walił kupkę za kupką:eek::wściekła/y: pewnie ze stresu i zrobił z siebie pośmiewisko:szok::wściekła/y:

och, upal i upal u mnie tez...:-p

wkurzylam sie dzis naszym majstrem... mial robic max.2 tyg...
ktore mina dzis... no i moim zdaniem to od daleko w lesie...
nic, powiem mu na koniec dnia, ze umawialismy, sie na mx. 2 tyg. i okreslona kwote... dajemy mu czas do poniedzialku jak chce by kwota byla ta, na ktora sie umowilismy... ooo!!!!!
bo, mial przychodzic z kims, coby bylo szybciej, a jak juz zlapal fuche, to przychodzi sam... i pewnie wcale mu nie spieszno... a my zyjemy jak bidulki takie, spanie u babci, ani w domu posprzatc ani odpoczac i ciagle siedziec, by nie zostawic domu bez opieki fachowcowi...

brrr:baffled:

Anulko straszni są ci fachowcy:wściekła/y: Na początku roku tez mieliśmy ekipę, która zapewniała nas że za 2 tyg skończą, a robili miesiąc:wściekła/y::baffled: Najgorsze jest to że musisz teraz wszystko pogodzić i dopilnowanie remontu, spanie poza domem, a rzeczywiście gdzie miejsce na odpoczynek który jest teraz taki ważny:sick:

Kurcze boli mnie dzisiaj brzuch, nie wiem dlaczego:baffled::sick: pewnie przez zmeczenie i upał:-( Ide sie połozyć...

Jagoda... co do fachowcow to popieram w zupełności... i brak mi sil... dlatego pozostaje wziac sie na sposob od strony kasy... skoro mial przychodzic z pomocnikiem i umowilismy sie na 10 dni max. 2 tyg. to powinien sie z tego wywiazac... a jesli nawet teraz widzie, ze nie wyrobi sie to powinien wziac kogos do pomocy! Dlatego dzis powiem mu, ze ma czas do poniedzialku wlacznie - jak chce dostac tyle na ile sie umowilismy!!!

A co do brzusia to ja wieczorkiem mam takie pobolewanie, ale mysle, ze to norma... w koncu dzidzia rosnie i wszystko sie musi powiekszyc, by miala miejsce:-D ...ale ja tez co chwilke sie klade i odpoczywam... brrrr, a tu cale lato przed nami...:szok:

dziewczyny, robilyscie dzem z truskawek?

moj mezus, wczoraj jak wyszlam na chwile z przyjaciolka i z jej 10-cio miesiecznym synkiem:-):-) na spacerek to... wrzucil truskawki do garnka zasypal cukrem i gotowal... pychaaaaa, dzemik gesty i mocio trukawowy, nie to co kupny:-D

dzis pojechalismy na ryneczek i kupilam 3 kg truskawek, przebralam je przekroilam na pol i zaraz bedzie sie gotowal dzem:-D:-D

Cześć Larvuniu!

Anulka twój męzulek takie specjały przyrządza:-D, niesamowite, skad Ty go wytrzasnęłaś;-):-D:confused: Muszę dać mojemu poczytać niech bierze przykład:tak:

Ja też wcinam truskawy, przed chwiła zjadłam makaron z truskawkami i jogurcikiem, a teraz same wsuwam....pycha...

Dziewczynki boli mnie cały czas brzuszek, raz mocniej raz słabiej, tak jeszcze nie miałam:no::sick:
Zaczęło sie wczoraj wieczorem. Myślicie ze to po prostu sie rozciaga wszystko:confused::baffled:

jagoda nie mam pojecia co Twoje bole oznaczaja... ja mam czasami takie rwania, prawie jak przy okresie, ale przechodza tak szybko jak przychodza. Jak czujesz sie niepewnie to idz do ginekologa.
ide do wanny schlodzic sie bo dziewczyny nie daje juz rady taki skwar :sick:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry