reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a co do ubranek to ja ostatnio nie miałam nic do ubrania i poszłam sobie kupić własnie takie 3/4 spodenki typowę ciężarówy ;-) hehe śmiesznie mierzyło się takie ubranka;-)

sabina milego pieczenia :) moj mezulek tez lubi slodkosci... ja do zajscia w ciaze tez kochalam zajadac sie slodyczami, zamiast obiadu moglam je jesc :)
teraz ze slodyczy to tylko lody jem... bo jak zjem cos innego slodkiego to mnie mdli.
wogole to nie mam nawet ochoty na nie :) teraz to tylko TRUSKAWKI :P

Hej Dziewczynki! Ja tylko wpadłam sie przywitać. Jestem strasznie zmeczona, bo byłam na zakupach. Też chciałam jakies spodenki ale takie krótkie sobie kupic i nic nie wybrałam:no: Brzuszek dalej mnie boli, ale to chyba od żołądka tylko że tak promieniuje wszedzie, już sama nie wiem. Czuje sie ochydnie, najchetniej położyłabym sie, a musze gotować obiadek bo mamy dzisiaj robotników:wściekła/y: Jeszcze wieczorem jedziemy na grilla do znajomych , ale nie wiem czy pojade jak sie bede tak wstretnie czuć:no::-(:sick:

Zajrze tu później...

no właśnie Jagoda Larvunia ma racje szybciutko do ginka:-) kurde padam dziewczynki dziś:-( umyłam okna, upieklam placka, posprzątałam i mam dość;-( a jeszcze się okazało że o 15.30 mam jechać na grila ...ale mi się nie chce.... ponieważ mam juz dostęp do galer (za co dziękuję) wrzuciałam moje foteczki:-) już was sobei pooglądałam ...superaśne foteczki macie i wogóle wszystko mi sie podoba:-) ale jakbym chciała o każdej z osobna napisac to by mi zeszło:-) więc ogólnie super brzuszki, śliczne foteczki z weselicha i wogóle wogóle wszystko super:-)

a co do słodkości Larvuniu ja też tak miałam objadałam sie słodyczami ile widziałam przed ciążą:-) a teraz mam dokąłdnie tak samo tylko lody;-) czasami zjem jakiegoś placuszka ale to żadko...no i jak piekę to musze kosztować;-) zeby sie inni nie otruli:-)

Cześć Sabinko! Ale Ty duzo rzeczy dzisiaj zrobiłas:szok: Co do słodyczy to przed ciążą uwielbiałam a teraz jeszcze bardziej:tak: Nie moge patrzec na mieso. Wiec moje menu wygląda tak: czekolada, zupa, jogurt, zupa....:-D
Moja gin nie odbiera tel. myslałam ze sie jej zapytam:-( o ten brzuch no ale nic, poczekam do poniedziałku i nic nie bede robic bo nie dam rady:-(

reklama
sabina nie wolno nam sie teraz przemeczac :tak: pamietaj.

ale dziewczyny skwar.... :no::oo::oo: .... nic sie niechce.
dziewczyny ja sie zegnam narazie, bede jutro, buziaki. Przyjezdza do mnie kolezanka z chlopakiem z USA ktorej rok nie widzialam, nocuja u mnie. Wiec bede jutro dopiero. Mamy az rok do nadrobienia w jedno popoludnie i noc :-D:yes:.
Mam nadzieje, ze bedziecie tesknic :-D:sorry2: ... bo ja bardzo, bardZo :tak::blink:
papapcie :*****

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry