aluśka :)
Listopadowa mama '07
Beata gratuluję dokonania słusznego wyboruCześć dziewczynki:-)
no dzisiaj tak późno ale miałam młyn.Na 12 miałam miec podpisanie umowy więc jakoś dzisiaj na luzie w piżamie sobie chodziłam do 9,15 jakoś o 9,20 weszłam pod prysznic a tu telefon od tego faceta czy mogę być za pół godzinyTakiego spida miałam mąż mi torebkę pakował rajstopy wkładał a ja włosy suszyłam
No i zdążyłam wszystko jest cacucho stara szefowa tak zarajcowana że zadzwoniłam że zgodziła się na rozwiazanie umowy za porozumieniem stron i jeszcze mówiła mi jaką super decyzję podjęłam:-)
Potem jeszcze napiszę o tym jakie jaja były wiecie co mam na myśli;-)

Liluś czadowa czarownica z Milenki

;-)Elbra no widzę że prace "budowlane" pełna parą idę...super ..no jeszcze trochę i będziecie na swoimWpadam tylko przelotem. U nas sajgon dzisiaj był. Dach od poniedziałku nam robią i okna też mają być kiedyś. I mamy teraz tyle załatwień że nie wiem do czego ręce mamy włożyćWogóle w przyszłym tygodniu chyba zamieszkam u mamy na cały tydzień
Aha jeszcze jedno........Aluśka Piter miał niedawno pierwszy kryzys nocnikowy- przez kilka dni nie chciał siedzieć na nim nawet sekundy tylko chciał się cały czas nocnikiem bawić (kaczuszką) więc miał luz;-) ale potem mu przeszło i znów siedzimy na nocniczku.
A i odebrałam dziś zdjęcia. Musze w końcu siąść nad ich opisywaniem![]()
:-)
Pomału i bez nerwów a na pewno uda Ci się wszystkie ważne sprawy pozałatwiać;-) trzymam kciuki
;-)...dobrze że kryzys nocnikowy już u Piotrusia minął

Wisienka fajnie że zakupy udane miałaśhello
my właśnie wróciliśmy z zakupów, dokupiłam dzis Davidkowi kurtkę na zimę w Next'ie a i party set na Davidka urodziny, oczywisci w Kubusie Puchatkihihih
potem byliśmy jeszcze u Dannego siostry,
Davidek bawił się z pieskiem, był bardzo szczęśliwy.

Amanda pluje i nie to tylko podczas jedzeniadziewczyny, czy wasze dzieci pluja???
Oskar nauczyl sie, ze jak nie chce jesc - co sie teraz ciagle zdarza- to robi po prostu ustami fontanne... wrrrr, skad sie nauczyl...???

Elbra mam takie samo zdanieA co do fotelików to ja uważam że nawet fotelik za 1000 zł nie uchroni od tego co i tak się ma stać. A każdy kupuje wg swojego uznania, możliwości i potrzeb.![]()
;-)
Dziunia gartulaski dla OliwkiWitam wieczorowo:-), nie zaglądałam pare dni sorki ale byłam strasznie zalatana, ale mam nowinkę wczoraj Oliwka zaczeła sama chodzić
, jak byłam w pracy to zrobiła pierwsze kroczki ( buuu nie widziałam:-( ) jak przyszłam do domu to leciała sama przez pół pokoju
, nie buszuje oczywiście sama po domu ale ma ogromną radoche jak lata od męża do mnie i odwrotnie , śmieje się od ucha do ucha
:-):-):-)Anulka ja też nie dajęDziewczyny, dajaecie dzieciaczkom kiszona kapuste? (np. w zupie, czy surowke?)

Elbra gratulacje dla Piotrusia za samodzielne dreptanie:-)Bry wieczór;-)
niedawno wróciliśmy od familii i młody teraz usypia.
Chodzi już na całego. Tzn chodzi sobie na nóżkach już gdzie chce a jak mu się spiszy to pada na cztery łapki i leci na czworakach żeby było szybciej. Teraz czekam z niecierpliwością aż się nauczy chodzić bardziej stabilnie i w bucikach bo narazie w tych zimowych nie umie - przewraca się bo są ciężkie i grube![]()
Ale ogólnie lata już przec cały pokój sam.

do szybkości też dojdzie

Takiego spida miałam mąż mi torebkę pakował rajstopy wkładał a ja włosy suszyłam

No nic mąż ma czartera więc będzie warował na lotnisku
a ty na spokojnie pojdziesz do pracki, wrocisz popoludniu-bedzie ok.