reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

bry dzien

ja czekam na rodzicow ...maja nas odwiedzic.
qrde no i Babelek cos smarki ma i zaczyna kaszlec :-(
a tak pozatym to wszystko po staremu u nas...

elbra myslalam ze tlko moj brzdac jest do tylu z nauka mowienia :sorry2:

reklama
Dobry:-):-):-)

Indzia chyba odsypia drugi dzień świąt, kiedy trochę jej się przyszalało, bo od wczoraj śpi i śpi i obudzić się nie może;-) Mnie dziś głowa boli... byliśmy ze znajomymi w knajpie na piwku i trochę tych piwek chyba za dużo wypiłam, bo dzisiaj głowa mi pęka... Zaraz muszę budzić tą śpiącą królewnę, ponieważ zaraz mamy iść do teściów na obiad... mają kluseczki parowe:-):-):-) Uwielbiam:-)

Elbra, ja też nie myślałam, ze dziecko może tyle nie spać... ja byłam padnięta, ze nie wiedziałam jak się nazywam...
Beata, to ten odkurzacz: PYŁEK GADAJĄCY ODKURZACZ PLAYSKOOL HASBRO (509004712) - Aukcje internetowe Allegro Indzia po całej chacie z nim lata i odkurza... można boki zrywać. Innymi zabawkami baw się różnie, ale ostatnio tak jak Twoja Ola... ma wszystko w du...e
Lilka dasz radę z tym orbitrekiem:-):-):-) Ale podziwiam Cię, ze przy trójce brzdąców chce Ci się jeszcze za coś takiego ruszyć... Kobieto zadziwiasz mnie :-)

dzień doberek:-)

młody idzie spać a ja idę robić foty:-) i prezentu i mebli dla Elbry:-) hehe
laseczki od poniedziałku będę z wami na bieżąco bo dzis bylisy u mojej babci właśnie wróciliśmy a po południu ksiądz przychodzi na kolende...
i musze jeszcze wszystko sobie przygotować
całuje was wszystkie i wasze rodzinki ...

nie mam dostepu :(
Larvuniu ale do czego nie masz?
Sabinko to miłej kolendy my mamy dopiero 26 stycznia:crazy:
Bira dzięki fajny ale juz nie wiem bo moja nie chodzi jeszce a mamy ten jeździko-pchacz FP i d..a leży:crazy:

No ja już po gościach jeszcze tylko 1praleczka i lecę do łóżeczka.
A muszę się pochwalić ze ekstra rzeczy dostałam np fajny komplet bielizny, kolczyki 5 par:-p, maseczke taką mikrodermabrazja i kamizelę taką dłuższa od męza.To tak juz na urodziny bo 30 mój wyjezdża i dlatego wczesniej tak skromniej wyprawiałam moje 18 lat:-);-)

reklama
Ksiądz poszedł o 20..kapik przetrzymany na maxa chciał isć spać już jakieś 19.l5 a ja go siła trzymałąm i zabawiałam co mądrym pomysłem nie było... no ale ...

Bira no to pięknie Indzia pospała dzis:-) mój kapik spał aż godzine masakra!
Beatko u nas dzis kolęde zaczynają i od razu u nas byli :-) a ja zrobiłam dobry uczynek i zaprosiłam ministrantów na herbatkę:-) meżuś dał im czekoladki i cukierki na droge bo biedaki zamarznięci byli;-) Beatko prezenciki super:-) nie poprosze o fote bo by to dziwnie zabrzmiało heheh zwłaszcza z tą bielizną:-) a co do bielizny to mój ma zarąbisty gust tu mu trza przyznać tylko cos ostatnio sie opuścił w jej kupowaniu:-( przed ślubem to praktycznie raz na miesiac na dwa dostawała extra prezencik a teraz!! chyba trzeba mu się przypomnieć i jakieś "babcine " majtki kupić:D
Elbra ja też uważam że nie są do tyłu z mową :-) kurde przecież mali są:-) a co do rozpoczęcia zadawania pytań to ja juz się boje bo widze że Kapik to charakterek cała mamusi...a ja to bym gadała i gadała...wrrr:-)

a Larvunia nie ma dostępu do galeri:-( a czemu?;/

a ja lecę do galeri zobaczyć czy i co odpisałyście:-) hehehhehe

Do góry