E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.Anulka chyba dobrze podpowiedziała kup sobie testy owulacyjne
.Musi być dobrze przecież macie Piotrunię
i za zęba i za chodzenie.One z Olka to prawie ja bliźniaczki no ja też się chwalić córeczka nie będę bo nie ma czym
łobuz nad łobuzami

ale w koncu to chłopak
;-)

mam stracha,bede wrzucona na gleboka wode,bo kurs zaczal sie 5 stycznia,a jakas spiaca ksiezniczka z biura powiedziala,ze 19ego 

wczoraj cos mnie natchnelo by K. tam zadzwonil i uslyszalam,ze mam dzisiaj przyjechac na lekcje a po lekcjach bede miala rozmowe kwalfikacyjna by przydzielono mnie do odpowiedniej grupy 

a swoja droga to kto wie co Oskarowi by przyszlo do glowy... bo tak czytajac Wasze posty to wydaje mi sie ze ja za bardzo jestem tuz obok Oskara i nie moze mnie az tak zaskoczyc
a u Was chyba dzieci sobie psoca na calego, a Wy np. odkurzacie... ja jestem jednak panikara i jak Oskar sie bawi to ja sobie siedze obok... dopiero jak wloze go do krzeselka czy kojca (choc juz coraz bardziej sie buntuje) to moge cos tam zrobic... no i jak spi... ale tak to nie zostaje spuszczony przeze mnie z oczu... chodzi, biea po domu a ja za nim
;-)
a duzo masz zamiar gubic?? Masz jakas specjalna dietke czy sama madrze sie odzywiasz, bo piszesz ze karmisz Gabrysia? A no i uwazam, ze super, ze jest na cycu - gratki dla Ciebie, ze dajesz rade
;-)

, zrobilam ciasto na racuchy, zekam az podrosnie i ide smazyc