E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

bo tak jest jak mowicie... Oskar bawi sie super - biega po calym domu, a ja padam po kilku godzinach... no i ciezko cokolwiek zrobic...
;-)
Lilka, gratuluje -2,5kg, piekniea duzo masz zamiar gubic?? Masz jakas specjalna dietke czy sama madrze sie odzywiasz, bo piszesz ze karmisz Gabrysia? A no i uwazam, ze super, ze jest na cycu - gratki dla Ciebie, ze dajesz rade
Zdrowka dla Was i wypoczywaj poki maz na chorobowym;-)
Czekam z niecierpliwoscia jakie bedziesz miec wrazenia po zajeciach w szkole![]()

bo jestem pelna!! dodatkowo przyjmuje wit.dla kobiet karmiacych i po Gabrysiu widze,ze wszystko z mleczkiem jest ok 
Lilka kibicuję ci kochana, nie bój się, po to jest ta rozmowa kwalifikacyjna żebyś nie poszła na głęboką wodęDasz radę!
Zdróweczka dla dziewczynek! Super że tak świetnie ci idzie z dietą!
Lilka dasz rade z tą rozmową bo kto da rade jak nie ty![]()
Liluś kochana trzymam kciuki za rozmowę daj znać co i jak ...zdróeczka dla dzeiwczynek:-) i gratuluję trzymania diety:-) .
Lilka, jak po szkole? Podziwiam Cię babo:-)

potem mam Anglika,Rumuna,Dunczyka,Bosniaka,Islandczyka :-) ciesze sie,ze nie mam zadnych ciapatych z Azji ani Murzynow w klasie
bo oni sa strasznie leniwi w pracy jak i nauce i zawsze spowalniaja grupe 

(uczenie w domu cos dalo),no ale mam juz cos do powkuwania

:-)