E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chłopa w domu brak a ja już nie wiem co z nudów robić........!!!

a gdzie sie chlop podziewa??
n- ja tez tak jakos - obieclam sobie ze do marca... he, tylko nie wiem czy do poczatku czy konca marca

taka samodzielna chce już być

może na życzenia

ale to nie moja babcia więc jej nie złożyłam a że Amanda nie umie mówić to jej problem

;-)oj to Ci Inga dała popalićHej :-):-)Ini śpi. Przegoniła mnie dzisiaj gwiazda po parku, że myślałam, że mi nogi w tyłek wrosną. Takie małe cuś, a siły ma dwa razy tyle co jaI całe trzy godziny na nóżkach
Chyba wszystkie "kaki" w parku dzisiaj zobaczyłam
Biegałam od stawu do stawu... Nawet psy padły... Ini zresztą w końcu też, ale jeszcze musiała trochę poszogunić;-)

nie mam takich programów bajkowych :-( więc z Amandziuchą zazwyczaj oglądamy"Budźika" "Domisie" i "Jedynkowe przedszkole" jak się zaczynają to zamienia się w słupAaaaaa, chcialam zapytac czy Wasze dzieci tez tak reaguja na ulubiencow z bajek? macie kanal MINI MINI - na cyfrze jest, bo u nas leci albo VIVA albo minimini no i jak ogladamy minimini to Oskar ma swoje ulubione bajeczki - NODDY, THOMAS i ULICA SEZAMKOWA i jeszcze NIEDZWIDZ W DUZYM NIEBIESKIM DOMU, i jak juz widzi ajk sie zaczyna to az piszczy. Kupilismy mu kiedys - ze 2-3 m-ce temu pizamke z THOMASEM to az ja calowal, teraz kupilam na allegro pizamke z dlugim rekawkeim, ttm razem z NODDY to tez az piszczy jak ja mu sie ubiera... no i licytowalam na allegro ciuszki wlasnei z posaciami z tych bajek, i dzis przyszla paka... jakie superasne... pralka juz chodzi, az nie moge sie doczekac reakcji Oskara...![]()

;-) ja tam lubię

;-)Piotruś lubi starszeA własnie apropo. wczoraj był u nas ten jego mały koleżka. i bawili sie razem jak zawsze. i moje własne dziecko podesżło do tej mojej kumpeli wyszło jej na kolana i zaczęło ją całować i tulic
myślałam że padnę ze śmiechu.:-)

;-)