reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Women zupelnie niewiem co Ci doradzic :no:
Bardzo mi przykro,ze musicie to przechodzic i ciagle wierze,ze wszystko bedzie dobrze.
Niestety niewiem nic na ten temat,nawet niewiem co to jest nieimmunologiczny obrzek plodu :confused:
Wiem,ze serduszko mozna zoperowac,ale czy akurat z ta wada?
Bede sie modlic za Was.Musi byc dobrze!!!
Poglasiaj brzusio odemnie i prosze Cie,badz dobrej mysli :tak:
Nie dajcie sie!

reklama
women wspolczuje....
coz moge powiedziec wiecej..... nie mialam nic nigdy z tym wspolnego, moze na necie poszukasz i cos znajdziesz? Zycze Ci Women i maluszkowi duzo zdrowka!!!! Nie poddawajcie sie! Jestem z Wami. Sle duze buziole dla Was :****************

Kajuniu oh ja juz sie nie moge doczekac.:-D

Zdawaj relacje koniecznie i wklej zdjecia tam gdzie trzeba :tak:

A ja nie moge chodzic,na takie dluzsze spacery :dry:
Po ilus tam metrach tak mnie boli brzuch.
Tak dziwnie,tak kluje jak kolka tylko w dole brzucha :dry:
Musze przystanac i odpoczac,ostatnio na zakupach dwa razy robilam przystanki.
Co to moze byc?
Moze przed wyjazdem na wakacje odwiedzic lekarza?
W poprzedniej ciazy miala motorek w d*** i chodzilam jak zawodowy chodziarz,a tutaj dopiero polowa ciazy a ja sie czuje jak starowinka:-p

anineczko napewno zdam relacje :tak: na usg idę do dr Rafela Gniadek :wściekła/y:
a co do bólu w dole brzucha to powiem szczerze że ja też go często odczuwam :-( już wogóle jak dużo chodzę :sorry: wczoraj miałam kilka ważnych spraw i nie mogłam dojść do domciu :no: myślałam że z bólu poryczę się na ulicy :-( jak wróciłam położyłam się - ból momentalnie zniknął :-) uuuffffff ulga :tak:
może macica się rozrasta cio :confused:

women współczuję :-(

Moniu trzymaj sie!!! Nie umiem nic doradzić:no: Dbaj o siebie, odpoczywaj, nie zadręczaj sie! Bedzie dobrze, musi być!!!! Trzymam kciuki:-)

anineczko napewno zdam relacje :tak: na usg idę do dr Rafela Gniadek :wściekła/y:
a co do bólu w dole brzucha to powiem szczerze że ja też go często odczuwam :-( już wogóle jak dużo chodzę :sorry: wczoraj miałam kilka ważnych spraw i nie mogłam dojść do domciu :no: myślałam że z bólu poryczę się na ulicy :-( jak wróciłam położyłam się - ból momentalnie zniknął :-) uuuffffff ulga :tak:
może macica się rozrasta cio :confused:

women współczuję :-(
Kajuniu a co z tym doktorem nie tak?
Bo ja tez ide do niego.
Nieznam lekarzy i zgodzilam sie na takiego jakiego mi w rejestracji zaproponowali :confused:

To chyba mamy takie same bole. Takie ostre :confused: przeszywajace:confused: jak kolka tylko w dole podbrzusza:confused:
Tez pozniej musze chwile polezec,zeby mi przeszly,a na ulicy sie nie da polozyc...chyba ze na lawce :laugh2:

Larvuniu Marcel mi sie podoba,ale znam jednego goscia ktorego nie trawie o takim imieniu i za skarby swiata nie nazwe tak syna :no:

Ladina
jestem w takiej samej sytuacji Ty,tez nie bede miala zadnej pomocy do dzieci.Tatus maluchow jest zawodowym kierowca wiec zostaniemy sobie same.Pisze "same"bo bardzo chcielisbysmy dwie dziewczynki:tak::-)
Po cc doszlam szybicutko do siebie jak zapewne przeczytalas i mam nadzieje ze tym razem bedzie tak samo.

Zaplanowa cesarka na 100%wyglada inaczej niz robiona w pospiechu.

Women
Bardzo mi przykro ale z calego serca ,trzymam kciuki i wierze ze wszystko dobrze sie skonczy!Trzymaj sie dzielnie!!!
Larvunia
Mi osobiscie imie Marcel bardzo sie podoba!Wymowa jest slodka:Marsel:-)
Kajunia
Nie bede sie mogla jutra doczekac kiesy wrocisz i opowiesz jak bylo!I pewnikiem dowiesz sie juz KTO mieszka w twoim brzuszku?!

reklama
tak zmienie temat na moze nudny, ale pytalam sie Was o zdanie na temat takiego imienia jak Marcel? :)))))

no jak to, przecież odpisałam! :wściekła/y:;-)

Women bardzo mi przykro :-( życze dużo siły... wiary w to że dobrze się to skończy...

Zaplanowa cesarka na 100%wyglada inaczej niz robiona w pospiechu.

Motylinku oby tak właśnie było jak mówisz :tak:

Do góry