reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

dziewczyny....
tak po cichu chcialabym sie spytac..... czy tez tak macie jak ja. Po wypiciu 2litrow mleka chodze i baki puszczam :/ az mi glupio... maz sie ze mnie smiej a mi glupio...... wiem ze to od mleka i to po 2 litrach dopiero, bo jak zdaza mi sie nie pic to mam spokuj :/

hehe, ja to nie tylko bąki puszczam po szklance mleka ale s.. dalej niż widzę :szok:

reklama
women trzeba wierzyc z calych sil, to pomaga a nasze mysli maja ogromna moc.
trzymam kciuki i wysylam kawalek serca
czasami nasza wiara potrafi zdzialac cuda o jakich nawet nam sie nie sni
odpoczywaj

ja bylam dzis u lekarza
wszystko jak nalezy, wszystko pozamykane a te moje bole brzucha to taki juz urok tej ciazy
za miesiac usg a juz w miedzyczasie wybierzemy sie na 4d zeby poogladac malutką:-)

Women 23 bardzo Ci współczuję!!Moge sobie tylko wyobrazić co teraz przechodzicie..i najgorsze to czekanie przez 3 tygodnie na wyniki!!!

Poszukaj na necie-na pewno sa jakieś informacje...
Oby sie jakoś "ułożyło"!!

dziendoberek :happy:

łłłłuuuuu... mamuski, ale u mnie dzis chlodno. Wlasnie wrocilam z piesolkiem z dworu i jakos tak mokro i chlodno...bbrrrr....

wiecie co mnie dzis obudzilo.... :-) Nie piesek ze smutnymi oczkami i nosem na moim ramieniu popiskujacy "siusiu" :-)....a moj maluszek w brzusiu :-D:-D:-D !!! Taaaaak :laugh2: Tak sie wiercil strasznie, ze sie przebudzilam. Glupia jego mamcia spala na polboku i chyba cos tak go gniotlo, ciezar matki :-p:-D:-D:-D he he he... Teraz sobie zjedlismy, znwu sie pogniezdzil maluszek i tak jakos cicho. Ja tak moglabym kazdemu nosic malucha 9 miesiecy, ale bez rodzenia :-D tak "pstryk" i aby bylo na zewnatrz :tak: Super uczuce prawda... takie noszenie. Ciekawe czy pod koniec ciazy tez tak bede mowic :-D

misia ja zakrecona bylam wczoraj, sorki niezauwazylam wczesniej odp na tego Marcela. A tak wogole widze po moich statystykach... to chyba zostanie ten Marcel :tak: Jakos nawet moj mezus kiwal glowa ze ladnie. Wiec puki co bedzie Marcel :-D
Misia to Ty lepiej nie pij mleczka :-D

milego dzionka mamuski!!!!! iiii.... Wstawac bo szkoda dnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

Woman
bardzo mi przykro z powodu Twojego maluszka:-:)-( moze poszukaj informacji na jakis forach specjalistycznach:-(

Motylinek
czyli planujesz od razu cesarke? Ja praktycznie nie mialam pologu , dlatego chcialalabym naturalnie rodzic, bo tu nie nacinaja krocza jak nie jest to konieczne i na drugi dzien juz nic nie czulam. Ale co bedzie to bedzie...byle maluchy zdrowe byly...tez marza nam sie 2 dziewczynki;-)

larvunia
fajne fotki i brzusio juz spory;-)
zwierzaki tez sliczne, ja jestem milosniczka kotow;-) we wrzesniu bede miala swoja upragniona koteczke:-D

ladina a jaki jest ten Twoj wymarzony koteczek?? :))))
moja to poprostu dachowiec.... miala byc utopiona, uratowalam jej zycie :)

larvunia
do tej pory tez mialam slicznego dachowca. To byl super kocur, ale niestety w listopadzie zginal bez sladu:-(
Moim marzeniem bylo zawsze posiadanie kota brytyjskiego, dlatego teraz zarezerwowalismy taka kotke, ale nie wiem czy jeszcze sobie dachowca nie przygarne. Uwielbiam koty:tak:

reklama
Do góry