reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Bira w koncu coreczka :) Gratuluje Wam serdecznie! :)
Ladina, gratuluje synusiow chociaz to chyba zadna niespodzianka u nas hyhy :)

U mnie pogoda jest bardzo ladna, nie jest goraco ani zimno, mysle ze to idealna pogoda jak na ciaze, do tego nie pada:)

reklama
:wściekła/y::wściekła/y:u mnie dalej skwar...właśnie spod prysznica wyszłam.......i juz mi gorąco:wściekła/y::wściekła/y:właśnie sprawdzałam temperaturę równe 30 stopni w domu!!!!!!!!:angry:Dziewczynki padammmm........

HA! Zaczynam dzis 6 mesiac :tak: Z tego co mowilyscie to zaczyna sie w 22t2d ;-) Ale ten czas leci....
Ale skwar.... ktos ma moze zlota rybke? Albo zna moze jakas wrozke? Chcialbym by ktos spelnil tylko jedno malenkie zyczenie. Nie wygurowane: poprosze o klime w domku, albo o pare stopni mniej na dworku ;-) ...topie sie!

wpadam tylko na chwile pokzac ze zyje :-)
jestem w berlinie i nie mam czasu na nic ;-) ale juz w czw wracam d pl a w sb wesele mojej siostry

mam nadzieje ze dajecie rade w te gorace dni

buziak

Witam:-)

A ja musze znalez nowego gina bo moj poszedł strajkowac i głodowac...wczoraj miałam miec kontrole a tu zamkniete...plus gin pracujacy w szpitalu:wściekła/y:

hej mamusie:-)
no to pięknie Kunda Twój gin niespodzianke Ci zrobił;-)
a ja ide do analityki dziś:-) musze sobie zrobić badania na tarczyce...bo mnie wszyscy nastarszyli:-( kiedyś miałam problemy ale robiłam badania w grudniu 2006 i wszystko było ok...kurde ale mi nagadali nienawidzę ludzi po co takie rzeczy mi opowiadaja aż się boję...:-( i jeszcze muszę się zapisać do okulisty... bo ja troszke niedowidząca jestem:-) hehe i musze mieć papier że jak coś mogę rodzic SN:-)
ale tej tarzcycy się boję jak niewiem co:-(

buźka i trzymcie kciuki:-(

reklama
Dzień dobry Mamusie
Ja własnie wskakuje do wanny i ruszam na działeczke,widze za oknem ze nie bedzie az tak goraco wiec takie małe pocieszenie.Do zobaczenia wieczorkiem.Buzka

Do góry