reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Madga to lez jak musisz!!! Ja dopiero serduszko slyszalam u Allanka w 22 tygodniu bo wczesniej mi powiedziala ze sie nie slyszy!!! Z tego co widze to mnie oklamala bo wy juz naslu****ecie w tak wczesnej ciazy!!! Moze teraz bedzie inaczej bo zmienilam lekarza!!! Zobaczymy!!!

reklama
Bylam na USG - zobaczylam w koncu swoj sliczny malusi pecherzyk:-D :-D :-D :-D :-D Kuba(moj narzeczony) znowu sie poryczal ze wzruszenia. Jestem w 5tym tygodniu wg USG(o tydzien wczesniej niz wg miesiaczki) Narazie wszystko oki, za tydzien ide zrobic wszystkie badania:happy:

Grauluje skarbie i widzisz nie był się czym denerwować. Bardzo bardzo się cieszę.:-):-):-):-):-):-)

sugarspunsister tobie też serdecznie gratuluje.:-):-):-):-):-):-):-)

ALE MNIE PRZESTRASZYłYśCIE Z Tą HERBATą.:no::no::no:

Odnośnie serduszka, to można je już usłyszeć między 7 a 8 tygodniem. Ja przynajmniej znam takie przypadki.:tak::tak::tak:

Dziewczyny ja tam nie mam specjalnych objawów. Zaczęły mnie tylko piersi pobolewać szczególnie rano jak wstaje. Koszmar:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Za oknem paskudna pogoda, zimno i pada, a a musze wyjść do urzędu coś załatwić.

Krecik serduszko słychać, tak żebyś to Ty je usłyszała, to rzeczywiście dopiero po 20 tc. Ja z ostatniej ciąży mam nagrany zapis bicia serca płodu w 22 tc - cudowne uczucie.
Ale mi chodzi o czynność czyli pulsowanie serduszka. I to na usg widać bardzo wcześnie. Właśnie wygrzebałam starą kartę ciąży i mam w niej wpis: skończony 7tc, FRH +
tak więc już wiem, że po 7 tygodniu można na usg zobaczyć ten malusi pulsujący punkcik:tak: :-)

Witam
U nas sliczna pogoda.Wiosna :laugh2:
Zaraz jak posprzatamy chatke to wyruszamy na dlugasny spacerek.

Marthusiu moj poprzedni suwaczek tez klamal:tak:
Zmien sobie;-)

Jak sie czujecie kobietki?

Niemozliwe,zeby tyle nas bylo a tak maly ruch tutaj :-(

Marthusiu faktycznie, taki błąd czasem się pojawia, trzeba zrobic nowy suwaczek, anineczka też tak miała ale najwazniejsze że tygodnie się zgadzają :tak:

u nas też wiosna, idziemy na obiad do moich rodziców :-)

Witajcie dziewczyny :)
Ja mam umowiona wizyte u gina na 3.04. 1.04 przyjezdzaja moi rodzice, ale powiem im chyba o wnuczku po USG.
Czy ktoras z Was moze mi powiedziec czy sa jakies sposoby na te bolace piersi? Ja zaraz dostane swira!! :wściekła/y:
Chyba od przyszlego miesiaca znajde kogos do pracy, bo nie wyrabiam. Pracuej przy kompie po 6-8 godzin dziennie i nie mam sily!

U mnie tez juz wiosna na calego. Szkoda, ze zamiast isc na spacer po plazy, to musze siedziec w robocie :-(
Pozdrawiam

witam

ja mam już jutro USG :-) co tak czuję w środeczku że podzielę los Jenny ;-) zresztą jak to nazwał mój mężuś "złoty strzał" :-D :-D :-D zresztą zawsze marzyam o bliźniakach :-)
a jak będzie jedno serduszko to i tak się poryczę ze szczęścia :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry