reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tak Ladina chodzi o ten.
Bylismy na prezentacji i on naprawde nie jest taki zly.
Nawet moja koleznka z Anglii ma taki i bardzo sobie chwali.
Ale z checia zobacze co proponujesz.Poszukaj jesli mozesz :tak:
Jestem otwarta na propozycje.Cos musze wynalezc.
Napewno odpada Graco Stadium Duo.To jest dopiero porazka :eek:

reklama
quinny freestyle 4xl jest dla 2 ale nie pamietam czy dla bliznia sie nadaje
No fajny,nawet nawet.Ja potrzebuje wozka dla noworodka i dwulatka.A ciekawe czy do tego wchodzi jakis fotelik samochodowy?

Ladina ten Zoom tez fajny,ale nic a nic nie szprecham po niemiecku i nie moge znalezc ceny i czy maja wysylke na swiat.

Mirka ja mialam okazje ale nie chodzilam do szkoly rodzenia.Ale jezeli masz okazje to idz.

co sadzicie o tym nosidelku
050009002p.jpg

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
igo_pictrogramm02.gif
[/FONT]
igo_pictrogramm03.gif
igo_pictrogramm04.gif
[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]Ab ca. 4 Monaten: Mit Sicht und Körperkontakt (bis ca. 12 Kg) [/FONT][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]Ab ca. 6 Monaten:[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]Mit freier Sicht nach vorne (bis ca. 12 Kg)[/FONT][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]Rückenschonende Komfortstütze für ideale Gewichtsverteilung [/FONT]

Ja tez nie chodzilam do szkoly rodzenia.Opinie sa rozne,przewaznie mamy chwala.
Ladina
mokre plamy na dywanie czy podlodze mnie nie przerazaja.Probuje co jakis czas i jak narazie niestety z marnym skutkiem.Jeszcze mam "chwile"czasu zanim rodzinka sie powiekszy i mam nadzieje ze zdarzymy;-):-)Jestem dobrej mysli,staram sie.Bylby jeden wydatek mniej jak piszesz.A to tez wazne.

Temat wozkow...jak dla mnie koszamarny temat;-):no::tak:
Smoczek warto miec.Ja w badz razie niemam nic przeciwko smoczkom tym bardziej ze nasza mala uzywala go tylko i wylacznie do spania.W ciagu dnia dla niej nie istnial.

Chustko do noszenia nie mialam.Nosidelka az dwa i zadno tak porzadnie w uzuciu nie bylo.No ale moze teraz sie przydadza;-)
Ladina
Nie gratulowalam ci chlopaczkow!Gratuluje!!!Jakas zakrecona ciagle jestem.
WOzek juz kupiony?

reklama
Mirka chusta ciekawa.;-)
A lezaczek sliczniutki :tak::sorry2:
Tylko ja jakos nie jestem przekonana do tych nozek w lezaczku,moim zdaniem moglybyc masywniejsze,grubsze :tak:
Ja mam lezaczek po synku i on wlasnie ma grubsze nogi,ale moze moje obawy sa bezpodstawne :sorry2:

Co do odpieluchowywania.Ja tez jeszcze nie zaczelam a juz by sie przydalo.Zawsze powtarzam,ze czekam na cieple dni,coby mlody mogl sobie latac z gola pupa,ale chyba sie nie doczekam cieplego lata w tym roku :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry