reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Poszperałam i udało się znaleźć :-)

Tak to jest jak wchodzi się tylko na jedną stronę na forum. Nawet znalazłam nowy wątek z przepisami :tak: może teraz będę bardziej w temacie ze wszystkim (no prawie, bo tych przywilejów co "zaawansowane" nie mam) :-D

To jeszcze tu napiszę do Misi:
termin: 29 listopada (lub później)

reklama
FAJNEI ZROBILAM CO???
hehe nie mialo byc tak krotko!!!
Jeszcze raz!!!

NICK NAME: Krecik
TERMIN :9 listopad
OCZEKUJE: Synka, IMIE :Colin Mathias
IMIE MATKI: Agata , WIEK :27
SLUB : 06.08.2005
MIEJSCE ZAMIESZKANIA: Niemcy-Worms
DZIECI : Allanek
ZAWOD,ZAJECIE: Wychowanie Allanka

Krecik fajnie, podoba mi się;-)Jest to co potrzeba.

Krecik - bardzo fajne jest to co zaproponowałaś

A mam jeszcze jedno pytanie "techniczne". Jak napisać do Misi na priv? Wiem, że dla Was to wszystko jest oczywiste, ale ja znalazłam tylko gg Misi.

NICK NAME: Kajunia
TERMIN : 4 listopad
OCZEKUJE: bliźniaków - SYNKÓW, IMIE : Olivier, Oskar
IMIE MATKI: Karolina , WIEK : 24
SLUB : 30.07.2005r
MIEJSCE ZAMIESZKANIA: Kościerzyna - pomorskie
DZIECI : oczekuję
ZAWOD,ZAJECIE: wykształcenie średnie, nie pracuję

NO I OCZYWIŚCIE SUWACZEK :tak::tak::tak:

Najprosciej jest jak klikniesz na Misi nick i tam wyswietla ci sie rozne opcje! Jedna z nich to "napisz czy wyslij prywatna wiadomosc do uzytkownika" Tam klikasz , nadajesz tytul i wysylasz!!!

A co do listy to teraz tylko czekac czy Misia sie na to zgodzi!!!

Kajuniu suwaczek oczywiscie tez, ale tutaj teraz nie piszmy nic! Ja napisalam tylko przyklad i w tej kolejnosci wysylalybysmy Misi na priva takie info!
Oby sie zgodzila!!!

Witam we wtorkowe poludnie;-)
Telefon zamilkl nareszcie.Juz sie "opralam"i "oprasowalam"po urlopiku i mam chwile spokoju.
Ladina
Gratulacje nocnikowe!!!U nas ciagle jeszcze pielucha,niestety i jak narazie czarno to widze.Chyba musze uzbroic sie w cierpliowsc.

Serdeczne dzieki wszytskim za gratulacje dziewczynkowe!Sama bylam w lekkim szoku i chyba nadal jestem ze nam sie udalo hihihi.Jakos ciagle nie dociera.

Odwiedzilam sklep BabyMaxx i faktycznie asortyment cieniutki w porownaniu ze zdjeciami w necie.Wozkow blizniaczych raptem trzy i wszytskie trzykolowe,obok siebie.Ale udalo nam sie zakupic foteliki samochodowe.Najwazniejsze z glowy;-)

Dziewczyny!Codziennie rano mam problem ze wstaniem rano z lozka.Bola mnie lydki jak jasna cholera a dzisiaj normlanie kustykalam po domu przez dobre pol godziny!Z dnia na dzien gorzej.Skad sie to dranstwo bierze?

Hej,witam:-).
Widze,ze wiele sie dzieje,
misia wracaj szybko do zdrowia:happy:.Dobrze miec troskliwego meza przy sobie:tak:.
women super ze masz teraz kogos z kim mozesz isc na spacer czy na kawe,taki adorator podnosi na duchu i oczywiscie zycze powodzenia.
krecik swietny pomysl z ta lista,oby misia sie zgodzila na twoj pomysl .

U mnie nic sie ciekawego nie dzieje,oprucz pogody,ktora wkoncu dzisiaj dopisala:-D,mozna isc na spacer lub do parku posiedziec na laweczce,:tak:ale niestety wlasnie dzis musze siedziec w domu :baffled:i czekac na pana elektryka bo mi sie kuchenka elektryczna zepsla :angry:i nie ,mam na czym obiadku ugotowac:wściekła/y:.Koszmar,gdybym nie musiala siedziec w domu to napewno by padalo:dry:.Takie to moje szczescie.

reklama
Motylinku moze nie mozesz sie ruszac i lydki bola bo jakby nie bylo nosisz wiekszy ciezar niz zwykle i twoj organizm musi sie nauczyc funkcjonowania z takim obciazeniem???!!!!
Ja mam dalej bole w pachwinach a w prawej to juz czasem takie bolesne ze plakac sie chce!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry