reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kajuniu faktycznie ladnie zrobiona lista!!! Moze Misia tez by cos podobnego zrobila???? Wtedy kazda by jej wiadomosc o sobie na priva wyslala coby jej bylo latwiej!!! Moze sie zgodzi???

Kajuniu faktycznie ladnie zrobiona lista!!! Moze Misia tez by cos podobnego zrobila???? Wtedy kazda by jej wiadomosc o sobie na priva wyslala coby jej bylo latwiej!!! Moze sie zgodzi???

mam nadzieję, że misia się zgodzi, choć to kosztuje trochę roboty :zawstydzona/y: nie da się ukryć :sorry2: zobaczymy co misia na to :cool2:

a mnie dopadł śpik :dry: spałabym i spała .... a w nocy standardowo co godzinkę do kibelka latam :dry:

w poniedziałek wybieram się na glukozę :tak: od soboty mam dietę na słodycze :baffled::sorry2::baffled:

Hehe, ja juz sciezke do kibelka wydeptalam!!!!

A co do tej listy topomyslmy jak to zrobic zeby Misia sie zgodzila! Moze ustalmy kolejnosc, co i jak zeby Misi bylo latwiej???
Zaraz spisze co one tam maja pokolei!

Malinois a Ty na pewno nie masz jeszcze dostepu???

Wyskakuje mi komunikat:

malinois, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
czyli, że nie mam

Leee, szkoda Malinois ale na pewno sie doczekasz!!!! I w koncu zobaczymy i Twoj brzusio!!!

A co do tej listy to spisalam kolejnosc i mogloby to wygladac tak:
To tylko przyklad:
NICK NAME (IMIE): Krecik
TERMIN

FAJNEI ZROBILAM CO???
hehe nie mialo byc tak krotko!!!
Jeszcze raz!!!

NICK NAME: Krecik
TERMIN :9 listopad
OCZEKUJE: Synka, IMIE :Colin Mathias
IMIE MATKI: Agata , WIEK :27
SLUB : 06.08.2005
MIEJSCE ZAMIESZKANIA: Niemcy-Worms
DZIECI : Allanek
ZAWOD,ZAJECIE: Wychowanie Allanka

To jest tylko przyklad! Jezeli uwazacie ze czegos jest za duzo badz za malo to piszcie swoje opinie! Chodzi przeciez o to zeby ulatwic!

Dobry pomysł z tą listą, lutówki fajnie to wymyśliły, a faktycznie byłoby łatwiej Misi, gdyby każdy wysłał jej wiadomość na priv.

Może ja jestem sentymentalna, ale wzruszyłam się patrząc na pierwsze tygodnie lutówek,na usg ich maleństw, ich wrażenia :zawstydzona/y:Przypomniały mi się moje pierwsze tygodnie, ta radość kiedy się dowiedzieliśmy:happy::-):-D:-):happy:

Ale przed nami też jeszcze najcudowniejsze chwile!!!

reklama
Jolie, na dole pod watkami masz tekst "skocz do forum" , tam szukasz miesiac jaki chcesz zobaczyc i w tym danym miesiacu chyba na samej gorze sa listy poszczegolnych mam z poszczegolnych miesiecy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry